Egosoft X4
-
Jóózsf István #3712 Totál off!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pécs nekem ebben a témában teljesen deficites lenne. (Pestről)
Természetesen nekem is szimpatikusabb lenne a megbízható forrás, de olyannal nem rendelkezem. Haverom fülét rágom, hogy adja oda valami jelképes összegért a Sony-ját, de nem hajlandó. Pedig nem használja semmire! Tulajdonképp azt se lehet tudni, hogy az ácsorgásba nem ment-e tönkre!
Ugyan nem égető a dolog, de elkezdtem lecserélni a hang összetevőket. Hangkártyát muszájból, Két első hangszórót, mert szerettem volna valami teljes értékűt, ami minőségi is. Most meg ott tartok, hogy azt meg meg is kellene hajtani valamivel, mert a régi zenebona a maga nemében nem volt rossz, de ezekhez a dobozokhoz jár valami komolyabb!
A hirdetés engem is zavar. Eleve nem szeretem a vaterát, de ez még így nem lenne probléma, de az eladó, egy régiségkereskedő hölgy, aki akár érthetne is a cucchoz, de valószínűbb, hogy fogalma sincs mit kellene tudnia egy ilyennek. Tulajdonképp teljes jóhiszeműséggel adhat el nekem egy utolsókat rúgó használhatatlan hulladékot, anélkül, hogy egyáltalán fogalma lenne róla. Ezért kérdeztem a megbízhatóságot. Amiben tulajdonképp megerősítettél, hogy ezeknek bármi nyavalyája lehet!!! Annak ellenére, hogy az ár, akár reális is lehetne...
Mindenesetre nem nyugtattál meg!