Egosoft X4
  • RJoco
    Teleportálásnál a távolságot természetesen figyelembe vettem. Az adott Argon rendszerben a saját gyáramra rá tudok teleportálni, másikra nem.
    De a közelebb lévő Paranid állomásokra sem megy. Ianama Zura meg még messzebb is van, mint a Paranid rendszerek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Konkrétan én ezzel a hirdetéssel nem foglalkoznék.
    Be lehet próbálkozni ilyenekkel, de lutri, hogy épp mit fogsz ki.
    Nekem van egy Technics-em. Gyönyörűen szólt régen. Párszor elszálltak az erősítő IC-k túlmelegedés miatt. Tervezési hiba.
    Jelenleg valamiért recseg az egyik oldal. Már a hangerő szabályozó potit is kicseréltem, mert tekergetésnél jó erősen előjött.
    De nem lett jó, bár javult. Aztán olvastam, hogy az előerősítő körben érdemes a szabályzó trimmert átforrasztani. Akkor úgy tűnt, hogy jó, de aztán megint valami érdekes hangot produkált, amit nem a számítógéptől kapott. Azóta pihenőn van.
    Pedig nagyon durván szépen szól. Majd költözés után megint előszedem.
    Az évben javítottam két nagyobbacska erősítőt. Azok sem mai darabok voltak. A kondikkal nem volt gond. A hangfal védelmében relékkel kapcsolták a kimenő jelet a hangfalra (a Technics-nél a végfokokat kapcsolják relével). A relék belső érintkezői koptak kicsit el és ezáltal oxidosak lettek. Csere után az egyik teljesen jó lett, de a másik nekem még halknak tűnt. A tulajnak az is jó lett.
    Szóval csak fenntartással.
    Pécsen van egy bolt, ami ilyen erősítőkkel foglalkozik. Vagy legalábbis jó 10 évvel ezelőtt volt egy ilyen bolt. Onnan bármikor vettem volna egyet.
    Más esetben csak nagyon olcsón.