Egosoft X4
  • RJoco
    A fenéket.
    Épp menedzseltem, a fene tudja, hogy mikor történt az eset. És, hogy mit csináltam utána.
    Mivel ez így esett, tovább menedzseltem, aztán a jókedvemre még rátett egy lapáttal egy kékhalál.
    1 órát feküdtem a kanapén...
    Aztán csak nekiültem és tovább toltam, bár kedvem nem sok volt, de nem adom fel, le akarom gyűrni a mocsok HOP-ot.
    A Paranidok meg akkora hülyék. Épp arra ténykedtem, ahol egy HOP védelmi pontot lőttek. Pontosabban először csak 1 hajó lőtte. De mellette meg ott állta a HOP-os építő és a lelőtt modulokat építette vissza. Aztán arra jött még két Paranid csónak, így le tudták lőni az állomást, de az építőt meg otthagyták. Pár szúnyog csipkedte, de 99% alá nem tudták vinni a pajzsát. Úgy nézem elsősorban csak arra mennek rá, amiben a polgármesteri van. Argon Prime-ban is csak azokat lőtték le eddig.
    Ianama Zura-ban meg megint támadás alá vette a Xenon a TS-t. Egy K és egy I volt ott. Az I rendesen bebugolt. Úgyhogy mikor közeledtem felé, egyszer csak odébb került. Először még oké is volt, megbénítottam a K-t, majd rárepültem az I-re, hogy segítsek a Teladi csatahajóknak.
    Pont a fegyverek elé sikerült érkeznem és ez a hülye sárkány cseszett visszatolatni, hogy elbújjak a háta mögött. Úgyhogy visszatöltés lett. Másodszorra már nem oda rakta az I-t, így lőtávolban maradt a K-val. Szóval megint visszatöltöttem és hagytam a fenébe.
    Majd később szomorúan konstatáltam, hogy, ha egy kihelyezett állomástervet szétlőnek, akkor ugrik a küldi és a placc is, amit vettem korábban.
    Természetesen semmi nem értesített a támadásról.
    A másik szomorú tapasztalat az volt, hogy menedzser nélkül nem lehet hajót rendelni állomáshoz. Vagyis nem tudom feltölteni az építési raktárat automatikusan a környező állomásokról. Úgyhogy tovább menedzseltem.

Elmentem megnézni az Kha'ak installációt a Paranidoknál. Simán berepültem és sehol egy Kha'ak nem volt. Aztán kicsit odébb ácsorogtam, mikor 50 km-re megjelent egy kisebb csoport. Talán, ha fél tucat volt.

Még egy érdekesség. Míg a rendőrség útját biztos, hogy jelzi vonalakkal a térkép, addig az SCA hajó útját már nem.