Egosoft X4
-
Úgy vettem ki itt a fórumon, hogy a Dragon egy jó hajó.
De a pajzsa sokkal gyengébb, mint a Nemezisé.
Az igaz, hogy 6 fő fegyverrel büszkélkedhet.
Ma megjöttek a Noctua ventik, úgyhogy a hűtőborda hűtése most kellemesen halk. Kicsit állítottam a szabályzáson is, így az egyik venti 900-1000 körül jár, míg a proci el nem éri az 55 fokot, ami felettébb ritka, míg a másik 350 körül jár, szintén 55 fokig. A gyorsabb természetesen ott van, ahol befolyik a jó meleg folyadék a bordába.
X4 alatt nem hallottam, hogy gyorsított volna a venti. És az Afterburner kiírása alapján sem láttam 55 foknál a procit.
Meg vagyok elégedve vele, ezen most egy darabig nem fogok idegeskedni :D
Járva a Split rendszereket az FPS szépen 100 körül van. Bedokkolva Argon Prime-ban a Wharf-ba, csak 42 volt. Úgy, hogy álltam a munkapadnál.
Aminek talán kicsivel szintén jobb lett a hangja, mert korábban csak rettenetes, éles zaj volt.
A logós hanggal a legnagyobb bajom nem a hangerő volt, hanem, hogy sercent egyet.
Elkezdtem tuningolni a Dragon-t. Természetesen míg nézegettem, hogy melyik tuning mit csinál, addig bőszen adogatta be a jó értékeket. Mikor visszatöltve ténylegesen meg akartam csinálni, kétszer egymás után sem adta be.
Kár, hogy nem csinált senki egy modot, amivel én magam választhatom ki, hogy mely extra paramétereket akarom. Természetesen a maximális értékekkel.
A pulse-zal még mindig nem vagyok megelégedve. Hármas szintű tuninggal lassabban lőttem le a K hajtóművét, mint egyes szintű ratata tuninggal.
Úgyhogy a sárkányon ratata van már. Csak a tuning szívat...