Egosoft X4
-
Vajon az az idegesítő dolog javítva lesz a végleges 3.2-ben, hogy lelövök egy kis vackot az állomásnál, leszállok, majd mikor megköszönik, akkor meg kell állnom és megvárni, míg befejezik a hálálkodást?
Nem tudom miért és hogyan, de már 4x köszönnek meg egy lelövést.
A fejlesztések közül már csak a hármas szintű teleport van, de annak elég csúnya az anyagigénye.
Az állomás építésekből és K-k lövöldözéséből bejött pénzből be tudtam szerezni még pár szállítót, bányászt. Úgyhogy lassan felszabadul a Mammoth-om.
A Nemezisen a Pulse-on a hármas szintű fejlesztés igencsak jó. 1,5 km-ről kilövök egy tour bus-t és egy lövedék sem megy mellé. Korábban 1 km-en belülre kellett mennem, akármilyen nagy is volt a fegyver lőtávja.
Azért piszkálja a fantáziám a hármas szintű ratata, de ahhoz majd veszek egy újabb hajót.
A bányászon is feltuningoltam a mining fegyvereket. Ezeket könnyebb volt, mint a rendeseket. Elég durván aprítják a sziklákat.
Az Nvidium gyűjtést viszont inkább kiadtam a pilótának. Pillanatok alatt tele szedte a rakteret, amint kikapcsoltam, hogy Lockbox-ot gyűjtögessen.
A jó nagy rakterű hajóknak az a legnagyobb előnyük így a játék elején, hogy sokkal több cuccot lehet venni olcsón.
Pl. most 3 szállítót küldözgettem ugyanazért az anyagért. Minden szállító megtöltését követően emelkedett az ár.
Az egyik anyag esetén töröltem is az utasítást és elküldtem az Inca-t. Kb. 4x annyi fér bele, mint 1 szállítómba. 40 Cr-rel ment feljebb az anyag ára a vásárlásom után.