Egosoft X4
  • RJoco
    Kicsit ideges voltam.
    Elindítottam az XCOM2-t, ami szépen meg is jelent a 3 monitoron, csakhogy a beállításokba lépve kilógott a lehetőségek teteje és alja, így nem tudtam felbontást változtatni. Ennek nyomán úgy döntöttem, hogy ma melóig semmi komolyba nem fogok már.

Legalább nem volt sorban állás a csavarboltban :D (Bocs, nem tudtam kihagyni.)

Használom a modot persze.
    Az a helyzet állt fenn, mint amit te is ecseteltél korábban.
    A reload érték -1-re került. A damage fix 30% volt és minden törlés/újrafejlesztésnél váltogatta, hogy hosszabb életet ad a golyónak vagy gyorsabban fordul a torony.
    A véletlen generátor ilyen esetben hülyeség, mert amúgy sem létezik. Valami olyan helyre került a memóriában, ami miatt arra az egy lövegre nem volt hajlandó megadni a maxot. Visszatöltést követően meg már másikra sem.
    Lehet, hogy, ha újraindítom a játékot, akkor megadja. Vagy újraindítom az egész gépet. De már nem volt kedvem hozzá.

Azért a két állomást csak sikerült nagy nehezen megépítenem, miután leszállítottam nekik az alkatrészt.

Az Inca-val nem tudtam dokkolni a tűzijáték raktáron. Odaálltam, semmi. Átadtam a helyem a kapitánynak, várt valami jelre, melynek ideje végtelen volt.
    Gyanítom, hogy valami hiba csúszott a számításba és eltűnt a dokkolási parancs, ezért nem dokkolt be.
    Mindegy. Töröltem az összes utasítást, majd elküldtem az épülő állomásra. Fogtam egy kis szállítót, abba belefért a maradék cucc és utána küldtem.

A bugos Chimera-t is eladtam.
    Viszont van egy Tauntara (szerű) nevű hajóm, melyet, ha jól emlékszem, akkor küldi közben kaptam. Viszont a térképen nincs fenn. Ha rányomok kétszer, akkor azt a rendszert hozza be, ahol a Split fanatikusok hajója található, de a zöld jel akkor sincs ott. Nincs rajta kapitány sem.

Én a hajóimra mindig a Combat-ot teszem.
    A tuningnál lenne jó megjegyezni, hogy melyik mi.
    Mert az egyiknél nő a hajó sebessége is, de mind a három manőverező értéket is emeli.