Egosoft X4
  • RJoco
    Inkább elmentem aludni.
    Azzal a nagy döggel nem olyan egyszerű manőverezni. Lehet, hogy inkább áthordatom kis hajóval a cuccot a raktárba.
    Mondjuk az biztos, hogy rá tud állni és már állt is rá, mert vitettem vele Hull Part-ot "állomáson belül". És a felállás akkor sem volt más, mint most.

Én jobban szeretek fordulni, mint bukni.
    Valamiért szeretik az űrhajók tulajdonságait is hasonlóra csinálni, mint a repülőgépekét. Dönts be és úgy húzd fel vagy told le a gép orrát.
    Hozzáteszem, hogy itt is sokszor tapasztaltam az autópilóta esetén. Travelben fordulva simán dönti a gépet, majd, mikor irányba állt, "egyenesbe" teszi.
    Harcban mindig arra húzom, amerre az ellenség van. De, hogy közben fordulok-e, az jó kérdés.
    Az biztos, hogy eddig egy hajó manőverezhetőségével sem voltam megelégedve. És, ha a Nemezis olyan jó hajó, akkor sajnos erről a megelégedésről asszem le is mondhatok.
    Amúgy mit értesz kormány alatt? Az nem igazán esett le.

A videód jó lett, szép foglalás.
    Felöltés után mindjárt meg is néztem, úgyhogy nem tudtam belőle tanulni, mert nem láttam, hogy kell a katonákat indítani. Klikkeltél ide-oda, de a feliratok.... :D