Egosoft X4
  • Jóózsf István #3592
    Húha!
    Lehet, hogy összekevertem valamit. Utánanézek a fegyvereknek és korrigálok!

    Te gyalog mászkálsz egy "K" mellett? Hogy szállsz ki? Akkor már magatehetetlenek? Csak azért csodálkozom, mert régebben nekem is kedvenc időtöltésem volt lebénítani, lecsupaszítani egy "K"-t, aztán otthagyni, vagy rájuk küldeni pár hajót, de eszembe nem jutott volna kiszállni, még úgy is, hogy bénák!!!
    Rakéták nálam még mindig ingoványos talaj. Csalás nélkül nem sokra megyek velük: (Ribörszben egy hibának köszönhetően, akármennyit lehetett magunkkal vinni!)
    Viszont félek tőlük, mint a tűztől, a nagyobb hajókra szoktam is tenni, ha úgy hozza kedvem. Ja igen. Most a foglalásnál találtam olyat, ami úgy viselkedett mint egy shotgun. Nagyon gyors, nem irányított rakéták kilövés után szétszóródva egy kis sugárban terítenek. Elég ijesztő! Azt hiszem Disruptor rakétának hívják!
    Azért jó, ha az ember másfél órán keresztül ír egy hozzászólást, hogy közben le tudja ellenőrizni. Szóval: Sajnos nem tévedtem. A Mass driver az amire gondoltam "Távcsöves" távolsági fegyver 10'000 m/s skúló sebesség. 16 km hatótáv kettőt tudsz vele lőni, mielőtt túlhevül! Ennek van egy Split megfelelője (Szinte mindennek van!) a Boson Lance; Egy lövés távcső nélkül. Ugyanúgy 10'000 m/s skúló sebesség de nevetséges 7 km-es hatótáv. KUKA! Nem is értem minek?!?!?
    És ha már split megfelelő. Akkor itt a ratatáé: Neutron Gatling. Folyamatosan tud lőni, de az a szórás!!?!?!?!?!?!?! A ratata is ilyen pontatlan? Hogy lehet ezzel BÁRMIT is eltalálni???
    Ratata, (Bolt Repeater)
    1920 m/s
    4.8 km
    Neutron Gatling
    1728 m/s
    4.3 km
    Pulse
    4562 m/s (Több, mint a duplája!!! )
    5 km
    Tuningal 5246 m/s és ugye 7.4 km ami a számokól nem egyértelműen következik, de itt vált át cél jelölő lőhetővé. Majd ha lesz rá energiám, akkor megfejtem. Mert ugye +30% projectile lifetime ami egyértelműen befolyásolja. Amivel csak 6.5 lenne.
    És akkor mindez mozgóképekben! (A kép segít megérteni mi történik. A legszélén van a split vacak, egyel beljebb a két Mass és a középső kettő a gatling (Ki hinné? ))

    "L"-es hajók? Hűűűű! Elég vegyes a kép. Többnyire inkább a sebességre mentem rá. Ezért a paranid szállítókat és bányászokat elég nagy számban lehet a flottámban felfedezni.
    Aztán volt olyan heppem is, hogy "kell a raktér" Akkor rászoktam Viku által favorizált Shuyakura.
    Az Incarcatua vállalhatatlanul tetű!
    Amióta a Splitek beszálltak a játékba, azóta meg egyértelműen Buffalo illetve a becsalt Leopárd. Mumó jelezte, hogy frissítették a modot:
    Frissítés: máj. 29. @ 21:53
    More Turrets by User Request.
    Ám legyen!
    Arra ti is rá fogtok jönni, hogy a menedzserek szarnak rá milyen hajót hova küldjenek, Így előfordulhat, hogy egy 50'000-es rakterű batárt elküldenek egy talicskányi áruért. Akkor már inkább legyenek gyors hajók, legfeljebb fordulnak kétszer. KB ugyanott leszünk!
    Mondjuk ez a Leopárd után nem is lehet kérdés! Csak meg ne szűnjön a mod, (A steam-en könnyen előfordulhat!!!) mert akkor egyszer csak ott állunk egy szál hajó nélkül! (Nyilván nem, de a készítő mod hajói köddé válnak!)

    Jocó!
    Az építkezéssel nekem ilyen gondom EDDIG nem volt. Meg én mindig rábíztam a gépre. De a csapatmozgatásos mizériámból kiindulva, meg ismerve a játékot simán el tudom képzelni, hogy felülbírált téged is...!

    Így, hogy már két órája írom, biztos kihagytam valamit, vagy egyszerűen elbaltáztam...
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.31. 17:01:59