Egosoft X4
-
No igen. Egyszer kipróbáltam XTM nélkül. Egyszerűen kihalt volt az egész. Mint valami nagy járvány utána, amibe a népesség zöme belehalt.
Hamar vissza is került az XTM.
Mondjuk X4-ben ilyen probléma szerintem nincs. Elég sokan járják a galaxist.
Az idegen űrhajó elképzelésed elég..... nem is tudom, minek hívjam. Tekintve, hogy a játékot emberek készítették, így elég nehéz idegen űrhajókat beletervezni. Ahhoz idegenek is kellenének ám. ;)
Viszont nagyjából változatos. De csak nagyjából. A Splitek hajói teljesen eltérnek a többiekétől. Főleg a nagyok. A Teladik nagy hajói gömbre akarnak hasonlítani, de a kicsiknek is megvan a jellegzetességük. A Paranidok hajói, mint valami szimmetrikus folyami kavics. Az Argonoké meg hát... nekem annyira nem jönnek be, ha mennem kell velük. Viszont kiegyensúlyozottak. Elfogadható raktér, elfogadható sebesség. Legalábbis a szállítók terén. Nagy hadi hajóm még nincs és M-es fregattból is a Cobra-t használom. A Cerberus-t már a kezdetekben sem szerettem.
Az sokkal jobban zavar, hogy az összes építő ugyanúgy néz ki. Mintha ennek a modelljét készítették volna utoljára és már belefáradtak, vagy szorított a határidő, így letojták és mind ugyanaz lett. Ez azért gáz.