• AnuluWork #26
    Nem tudom, de szerintem az ewokok kapcsán nekem nem a szőrös macik, hanem egy szomorú rész jut mindig eszembe. Tudjátok, amikor az egyik ewok mellől kilövik a társát, és ő vinné magával tovább, ébresztené fel, de már nem él.

A mostani film viszont mestermű. Vannak benne baromságok amit én vagy nem tettem volna be, vagy nem így, ahogy beletették, de odatették magukat a készítők. A végén kicsit Deep Impact feelingem volt, nagyon eltalálták az egészet. Jó volt látni a régi szereplőket. Nekem - röhögjetek ki - de mindig Tarkin volt az egyik nagy kedvencem. Annyira jól játszotta Peter Cushing, hogy itt újra látni, nem volt kis élmény (még ha már csak sajnos digitálisan). Örülök, hogy beletették. Ő a legnagyobb genya a SW történetében aki nem egy bohócnak van maszkírozva. Kár, hogy a 4. részben gyorsan kinyírták. Most megcsillogtatta magát ismét. :)

A VII.hez képest ez nagyon jó rész volt. Semmi bajom nem volt egyik szereplővel sem. Ellenben viszont a VII. rész orbitális polkorrektségéhez képest.