• wory
    Nem tudok nem hozzaszolni ehhez a temahoz, pedig altalaban nem szoktam farasztani magam ezzel...
    Szamomra dobbenetes, hogy a Jar-Jar Abrahams fele Ebredo Erot valaki imadja es dicseri. Persze kulonbozo az izlesunk, de en igy latom (39 evesen):
    Az eredeti 3 film az etalon. Nosztalgia is. Anno technikailag elkepeszto volt. Nem hibatlan termeszetesen. Jo story, jo karakterek.
    A Lucas fele folytatas filmek egy tomegizlest kiszolgalo 'szar' szerintem. Most mar nem csak feher ember jatszik - tick. Csak robotok halnak meg - tick. Jar-Jar, hogy az infantilisek meg ovisok szive is megdobbanjon- tick. 1x eleg volt megnezni oket...
    Ebredo ero: nagy remenyekkel ultem be, talan most! De ez betette nekem a vegso kaput. Star Wars franchise nekem veget ert 83'-ban. RIP. Ezt a filmet egy kb. 14 eves gyerek irta ovis/kisiskolas nezoknek. A 8 eves gyerekeimnek tetszett is. Foszereplo: arva vagyok-tenyleg jedi vagyok-mar hasznalom is az Erot (nem kell jedi kepzes semmi...)-sot mar fenykardozok is...jesszus, ez komoly?
    Rogue one: nem lattam meg, semmit nem varok tole, gyerekeimet elviszem ra, ennyi..
    Akiknek meg tetszenek ezek az ujak, azokat irigylem, mert en is szerettem volna tovabbra is rajongo maradni :-(