• NEXUS6
    :)
    Értem, és a nem elvásárolt fölös pénzemet odaadhatom egyből Sorosnak, meg mondjuk DiCapriónak, hogy a magángépén utazgatva csináljon megint egy szuperzöld környezetvédő filmet, természetesen ennek is az utolsó 20 perce csak arról szól majd, hogy szavazz a demokratákra, mert azok az igazán szuperzöldek köszönjük.

Szal viccet félretéve, amíg ilyen az elosztási rendszer, addig a legjobb amit tehetsz, hogy elköltöd azt amit kaptál, arra, amihez hozzájutsz. Szerintem marhára nincs választási lehetőségünk. Ja és akkor mondok én is egy jól ismert példát a zöldbulsitre: autógyárak fogyasztási/emisszós adatai. Szal?

Az a helyzet, hogy utálom a greenpeacet, mint a xart, de talán még ők tehetnek a legtöbbet, mert ha egyszer odakötik valahova magukat és a fél média őket mutogatja, akkor bizony ott az sokba kerül valakinek. És az a valaki aki erről tehet, tenni is fog, hogy többet ilyen ne legyen. Előbb elhessegeti, őket, ha meg nagyon rászállnak, akkor meg csak megcsinálja amit kell.

Te meg én meg rághatjuk a zöldrágót, meg vehetünk zöld monitort, meg ájfont, meg amit akarsz, mert mi csak fogyasztók vagyunk, ha nem fogyasztasz max egy valakivel tudsz kitolni, saját magaddal.

Szerintem.