Sokkal gyakoribb és erősebb viharok jönnek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Jogos, de most én gondolkodjak rajta, a sor végén álló júzer?
Gondolkodjon el rajta a kínai kormány, hogy miért jó nekik, hogy a piaci sikerért szétqúrják a környezetüket, ezzel jóárasítva a termékeiket. Ja bocs, már elgondolkodtak, momentán ők költik a legtöbbet a bolygón környezetvédelemre.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Vagy esetleg el kéne gondolkozni, hogy nem kéne tán szétqrni a földet pár generáció alatt hanem esetleg lemondani némi luxusról MOST cserébe azért, hogy ne kelljen sokkal többről lemondani pár évtized múlva?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

A föld alá kell költözni, mindig is mondtam!
Üreges területek felett, süllyesztve, -hogy az oldalirányú védelem maximális legyen- acélszerkezetből és törhetetlen üvegből kupolás szerkezeteket kell építeni, így a nap hője kiválóan hasznosítható, miközben a mezőgazdasági termelés szinte kockázatok nélkül maximalizálható. Sem építményt, sem termést nem vihet el a vihar...:-D
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.12.08. 18:48:04
Azt hiszem, az értő olvasás itt a lényeg. Az erős viharok és a sivatagosodás nem zárja ki egymást, ugyanis a sivatagban is szokott esni, még ha ritkán is. A másik értelmezésben, meg lesznek helyek amik elsivatagosodnak, és lesznek helyek amik meg túl sok esőt fognak kapni, mert megváltozott klíma a vízkörforgásra is hatással lesz. Ugye most is vannak sivatagok, és özönvízszerű esőzésekkel borított területek? Tehát, ma sem zárja ki a Földön, a kettő egymást? Természetesen lesznek olyan helyek is, akik nyernek ezzel, mert emberi szempontokból ideális mennyiségű csapadék lesz. Persze a szélsőséges viharok ezeket a területeket sem fogják kímélni.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.08. 13:17:32

NEXUS6
Dedúrva! A melegedés hatására, nem csak minmeghalunk, de a sivatogosodás mellett, még özönvíz is lesz. Ja és melette szélsőségesen hideg telek is valszeg.
De lényeg, hogy mindenkitől CO2 adó néven a károk kompenzálására biztosítási díjat is le lehetne gombolni, szerintem.
;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

barret
Ez legalább az iparnak jót tesz,lehet menni újjáépíteni,mint a háborúk után :)

Bérbe vehet? reklámfelület...

← ElőzőOldal 2 / 2