• Kikikirly1991
    Még ha ez igaz is, az amerikai választóknál a Sajtó 90%-a mellett Barack Obama,Bush Família meg a celebek mutatták meg kire nem szabad szavazni.Szerintem az ő ,,támogatásuk" csak olaj volt a tűzre, beleértve az elemzőket is akik mind Clintont kiáltották ki győztesnek még órákkal a szavazás előtt is.Néztem ATV-n érdekes műsort, közvélemény-kutatásokat vették górcső alá, jelen lévő közvélemény-kutatók elmondták hogy nem ők hibáztak hanem az elemzők.Egész hitelesen érveltek, hiszen Clintonra valamivel többen szavaztak mint Trumpra,de ez nem menti fel az elemzőket,lévén biztos demokrata államok szavaztak Republikánus oldalra.Mondanom sem kell Liberális ATV-n megálltak a piackutatóknál, szóba sem került hogy esetleg a mélyen tisztelt elemzők korrumpálva lettek, dehogyis ők csupán hibáztak .Na ebből van már elega a sokaságnak,beleértve engem is , ugyanez megy bevándorlás kapcsán , vezetőink is csak hibáznak meg a szívükre hallgatnak,csak akkor hogy fajulhatott odáig a helyzet a harmadik világbeli országokban, kérdem én és még sokan mások.Értelmiségi Bullshit, fenntartásokkal kezelendő.
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.11.26. 13:05:33