Wasteland 3
  • grebber
    #48
    Én nem tudom te mit csinálsz egy rendszerrel ,de az látszólag a te bajod. Nekem azóta van win 10 mióta kiadták. A rendszerrel semmi bajom azóta megy. Semmit nem tudok felhozni ,hogy win 7 miben volt jobb mivel nálam nincs gond semmivel. Gyűjti az adatokat? őőő várjunk csak mi az ma ami nem? És nem mellesleg gyűjtse leszarom nem vagyok gyerekgyilkos, molesztáló, sem terrorista akinek bármi félnivalója lenne mert látnak mindenem..

    "A okostelefonos kinézetű felületétől meg a hányinger kerülget" Már nem is emlékszem mikor jelent meg de ha jól tudom 2015-ben a win 10..nos 5 év alatt kb ha összeadnám ha 1 órát ha tartózkodtam a start menüben ami neked mobilos akkor sokat mondtam..

    Mi az amit nem enged állítani mi az amit akkor csinál amikor akar? Maximum a frissítést tudom elképzelni az meg azért van hogy jobb legyen a rendszer
    Pár dolgot írthatnál még ha rohadt off is mert fel nem fogom mi az ami nem jó a win 10-ben...bár lehet nálam semmi se jön elő én csak netezek ,filmezek és játszok rajta..