Wasteland 3

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na elkezdődött a gyűjtés, és már több mint a fele meg is van 😊
Tinman
Ez már művészet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DonnieBrasco
"Csak átemelhetőek a 'gépházban' használható assetek"

Ezt külön meg is említi, hogy ez a terv.

Néztem ezt a Fig-et, baromi érdekes, hogy lehetsz befektető is... a max hozam 3x-os, WL3 esetén ez szerintem garantáltan jönni is fog.
Apró bibi, hogy minimum 1000 dolcsi a beugró, és elég macerás a folyamat... pláne ha nem amcsi az ember.

DB

A ti kung-futok nem erős!

broman191
Az utolsó kérdésre adott válasz különösen bíztató... 😊)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fargo papa nem szokott mellébeszélni, meg üres igéreteket tenni.
Brian Fargo interjú
broman191
Fúúú de "shut up and take my money", ha csak az ígéretek többségét képesek lesznek megvalósítani és az első screenshotok is nagyjából köszönőviszonyban lesznek a végleges termékkel...nincs sok kétségem a második rész után, erre is rá fogok függeni keményen. 😊) A kérdés, hogy mikorra készül el valóban játszható minőségben...remélhetőleg hamarabb, mint amennyi idő alatt a második részt összehozták. Csak átemelhetőek a 'gépházban' használható assetek a kettőből és persze az azzal szerzett modern környezetes fejlesztési tapasztalat sem utolsó... 😊

1080p képek (valszeg' 4K ds)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DonnieBrasco
FB-n láttam még tegnap este, és én lettem a 122. supporterük (egyelőre csak community support, később pedig a gyűjtős kampány is!). Csak nem tudom, miért mentek át kickstarterről....

Október 5-én lesz a fb-s kampány.
Vicces amúgy, 4 napja fejeztem be a 2. rész végigjátszását 😊

DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.09.29. 10:35:43

A ti kung-futok nem erős!

Bejelentésre került. 😊

https://sg.hu/cikkek/121518/keszul-a-wasteland-3

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

← ElőzőOldal 5 / 5