• Tinman #5
    És jól is teszik, hogy megveszik az új nyomtatót, mert a javítási költsége a réginek rossz vicc, az alkatrész árakkal egyetemben.

    A HP húzása teljesen jogos. Az én nyomtatóm csak az én patronjaimmal legyen kompatibilis, ezt hadd dönthessem már el. Akinek ez nem tetszik, az válaszon más nyomtató márkát, van még pár a piacon, de akár zsírkrétázhat is kedvére. Főleg annak fényében jogos, hogy a nyomtatón bukó van. A konzolok esetében is ez a módi (kivéve a Nintendo-t): vedd meg a hw-t és csak azokkal a játékokkal tolhatod melyekkel az adott fejlesztő és az adott konzolgyártó szépen leszerződött. Érdekes ott ezért nem sír senki...

    Az pedig ami az utántöltött és utángyártott toner/patron piacon meg az igénytelenség netovábbja. 300 Ft-os patront beletolja a 25 ezres fotónyomtatóba, majd picsog, hogy szarok a színek... ez a jobbik eset, mert a másik meg azért sír, mert meghibásodott a nyomtatója a gagyi patrontól. Aztán hozza nagy bőszen, hogy meg kéne javítani, végül megtudja az alkatrész árát + munkadíj és fel van háborodva. Rofl.

    A Windows esetében is csak az eszetlen csapkodás ment. Ott volt egy előre feltelepített saját böngésző. Aki akarta használta, aki nem akarta az meg letöltött vele egy FF, Opera, Chrome-ot és azt használta.