Battlefield 1
"In a foreign field he lay, Lonely soldier, unknown grave, On his dying words he prays, Tell the world of Paschendale"
  • Harlekin
    #73
    Ezért kell squadban lenni!!! És itt a squadban lenni NEM az idegenekkel, akikhez csak úgy belépsz! Az pont annyi mintha senkihez nem lépnél be.Nincs kommunikáció!!!Kevés az amit ki lehet adni utasításnak a játékban. Kell a barátlistán minimum 8-10 olyan ember aki napi szinten játszik.Tegnap 10 órát toltuk úgy,hogy 2 squadot csináltunk 4-4 fővel és le is zártuk,hogy idegen ne tudjon belépni.40-50000 pontokat csináltunk fejenként mert tudtuk,hogy mikor mit kell csinálni!
    El volt osztva a csapat medic,assault support.És mindig volt kiadva éppen aktuális feladat amit gondolkodás bóklászás nélkül csináltuk.Mindig kérdezve van,hogy pontra vagy emberre szülessünk stb,stb,stb. Ezt a játékot így KELL játszani nincs mese.
    Ha beülünk tankba 4 en akkor a meccs végéig benne tudunk maradni(csak nem szoktuk, mert baszott unalmas) és mindig tudjuk mit és hova kell menni hiszen party chat erre van.Szólunk,hogy tuti célpont van jobb oldalt és már áll is a tank vagy picit haladj előre stb stb stb....Ha ezek a dolgok nincsenek az gáz....