f9pxo3mimzecsdt55ikb.jpg
 • pcgejza
  #353
  Vegyes érzéseim vannak


  <spoiler>


  Van jó néhány probléma az utolsó résszel, kezdeném.
  1. A terv. Mi volt ez a terv, hogy elterelik egy olyan lény figyelmét aki nem csak a jelenlegi gondolatait de még a múltbeli emlékeit is látja? Ha nincs 11 akkor kivétel nélkül mindenkit megöl aki az upside-downba van. Nem jutott eszébe pl Dustinnak ez, hogy egy lény aki az elmédet tudja irányítani, az bele lát a gondolataidba!?

  2. Értelmetlen halál. Eddie jelenete, azon kívül, hogy a 2.5 órás fölöslegesen hosszú rész idejét rabolta, semmi értelme nem volt. Miért nem ment vissza a normál világba? Kizártnak tartom, hogy a Denevérek át tudtak volna oda menni, de ha mégis átmennek, mi történik? Szinte semmi, elmenekültek volna. Kár, fölösleges, értelmetlen halála egy igazán szerethető karakternek.

  3. Fölösleges áldozat. Kérem szépen, MAX miért is került ebbe a helyzetbe ahol most van? Tizinek nem jutott eszébe, hogy szóljon már rájuk rádión, hogy haló gyerekek, várjatok már két napot és együtt kinyirjuk a gonoszt... Korábban simán tudott üzenni nekik, még sóval teli kád sem kellett.

  4. Utolsó összeborulás. Már éjfélen túl voltunk mire ez a fölöslegesen hosszú rész vegetert. Kérdezem én, hogy mi a franc értelme volt annak, hogy ennyire elhúzták az utolsó csókolózos ölelkezős jeleneteket? Mintha happy end lenne pedig épp az ellenkezője történt valójában.

  Lehetett volna másképpen drámai is ez a rész. Ezektől függetlenül tetszett, főleg az Eddie gitáros jelenete.
  </spoiler>