f9pxo3mimzecsdt55ikb.jpg
  • CSOCSO
    #191
    Tenyleg eleg nagy hulyeseg, hogy egyben kiadjak az egeszet.

    Amit a "Beyond Stranger Things" videokbol hallottam es tetszett;
    !! Bar ezek NEM rendezoi elmeletek, mondhatni a gyerek szineszek bofogtek ki, hogy milyen cool lenne es a rendezoknek az elmondasuk szerint meg fingjuk nincs, hogy merre akarnak haladni de aki nem kivancsi, hogy akar mi is lehetne a kovetkezo seriesban az ne olvassa el!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felmerult, hogy Hopper es Joyce osszekerul es akkor Eleven es Will tesok lesznek. Az is jo lenne uj sztorinak, hogy Will ben marad egy kis gonosz ero es O is tudna dolgokat csinalni mint Eleven. Nem tudom, hogy a szornyes oldalat mennyire lehetne tovabb feszegetni. Ebben a reszben zsenialisan vittek tovabb a dolgokat a demogorgonrol a "Mind Frayerre" meg az alagutakra de innen hova tovabb? Eleven vs Will meg erdekes lehetne de akkor most masodszorra is "szellem uzes" lesz?


    Amugy a kedvenc karakterem Dustin. Attol fuggetlenul, hogy mekkora batalis hulyeseget csinal a masodik seasonben. Remelem sokra viszi a srac. O az egyetlen akit szivesen latnek meg mas filmekben. "Grrrrrrrrrrrrrr" :D
    Feka srac ( Lucas) meg valo eletben annyira tipikus feka. Az egesz oltozkodese meg minden. Annyira kilog a tobbi feher gyerekek kozul.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.01.29. 03:01:11