360

-
Ironman2 #200 Egy új szereplő is feltűnik majd Robin szerepében a harmadik évadban,a gyönyörüséges Maya Hawke:
https://www.imdb.com/name/nm1638321/?ref_=tt_cl_t8
-
Ironman2 #199 Megjött a 2019-es Godzilla:KIng of the Monsters előzetese,melyben Millie Bobby Brown lesz az egyik főszereplő (ismét Madison névvel,micsoda véletlen.) Egyébként valószínü hogy 2 részt forgatnak le egyszerre,mert 2020-ban meg jön a folytatása,Godzilla vs Kong néven (szegény King Kong),és abban is ugyanez a szereplőgárda lesz.
-
-
Ironman2 #197 Millie Bobby Brown is szerepel a Maroon 5 legújabb videóklippjében. (meg amúgy még ott van pár hiresség is)
-
Ironman2 #196 Ápr.20-án megvolt a meghallgatás,3 új taggal bővül a csapat.Nekem Külön öröm a Fűrész első részének egyik szereplője Cary Elwes,speciel régen a Robin Hood paródiának is ő volt a főszereplője aki még emlékszik rá a Fuszeklik fejedelmére..
Stranger Things Series 3 Promó videó -
Ironman2 #195 Nem lepődnék meg ha Corey Feldman szerepelni fog a harmadik szériában. -
Ironman2 #194 Én nagyon sokszor megnéztem a Bolygó neve:Halált még videókazettán anno.Kedvenc filmem volt.Winona Ryder is szerepelt az ALien sorozat negyedik részében Feltámad a :Halál (az egyik főszereplő volt)
Jó lenne régi szereplőket is látni még,nemcsak Samut,akit én anno a Kincsvadászokban láttam először,és nem a Gyűrűk urában
https://videa.hu/videok/film-animacio/kincsvadaszok-the.goonies.1985-eredeti-film-magyar-M4xTmgOsB0MJGq0a
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.29. 09:51:23 -
Ironman2 #193 Meg is lepődtem mikor Max-el összejöttek,meg smároltak,de ott ilyen az élet,nincsen migránsutálat mint nálunk.D -
Nem tudtam hova tegyem A doki csavot es vegulis kinyogtek a Beyond Stranger Thingsben, hogy az Aliensben volt
Onnan volt annyira ismeros:
-
Tenyleg eleg nagy hulyeseg, hogy egyben kiadjak az egeszet.
Amit a "Beyond Stranger Things" videokbol hallottam es tetszett;
!! Bar ezek NEM rendezoi elmeletek, mondhatni a gyerek szineszek bofogtek ki, hogy milyen cool lenne es a rendezoknek az elmondasuk szerint meg fingjuk nincs, hogy merre akarnak haladni de aki nem kivancsi, hogy akar mi is lehetne a kovetkezo seriesban az ne olvassa el!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felmerult, hogy Hopper es Joyce osszekerul es akkor Eleven es Will tesok lesznek. Az is jo lenne uj sztorinak, hogy Will ben marad egy kis gonosz ero es O is tudna dolgokat csinalni mint Eleven. Nem tudom, hogy a szornyes oldalat mennyire lehetne tovabb feszegetni. Ebben a reszben zsenialisan vittek tovabb a dolgokat a demogorgonrol a "Mind Frayerre" meg az alagutakra de innen hova tovabb? Eleven vs Will meg erdekes lehetne de akkor most masodszorra is "szellem uzes" lesz?
Amugy a kedvenc karakterem Dustin. Attol fuggetlenul, hogy mekkora batalis hulyeseget csinal a masodik seasonben. Remelem sokra viszi a srac. O az egyetlen akit szivesen latnek meg mas filmekben. "Grrrrrrrrrrrrrr" :D
Feka srac ( Lucas) meg valo eletben annyira tipikus feka. Az egesz oltozkodese meg minden. Annyira kilog a tobbi feher gyerekek kozul.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.01.29. 03:01:11 -
amerikai szinkronos mert német sorozat (mármint a Dark) -
Ironman2 #189 Én is letudtam pár nap alatt,ahogy jöttek a fordítások sorban.Van szinkronos? Inkább meg se nézem azt. :) Sajnos ebben az évben nem lesz harmadik széria,pedig jó lenne. -
netflix erre a modellre épül :) god bless -
Azért van csak ennyi hozzászólás, mert mindenki egyben darálja az egyben kiadott részeket.:D
Amúgy szerintem ez irtó nagy hülyeség a forgalmazó részéről. -
én azzal néztem, szinkronizált zavart :c -
Dark
de ne szinkronosan nézd, hanem eredeeti nyelven
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2018.01.28. 19:05:14 -
Újra nézed őket :p
Nem néztem BHS videókat. -
Azon vagyok a legjobban meglepodve, hogy osszsen csak 180 hozzaszolas van.
Valaki nezte az after stranger things " behind the scenes" videokat? -
Meglestem mindket evadot az elmult hetben. Nagyon tetszett. Mi a szart fogok most nezni a munkahelyen?:D -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #179 https://port.hu/cikk/tv/kedvenc-teves-seriffunk-elkotyogta-mi-lesz-a-stranger-things-3-evadaban/article-49787 -
Ironman2 #178 -
-
Ironman2 #176 Így volt megírva neki,nem tehetett róla.D -
Shadow monster nincs? -
hiper KOCKA #174 Vásároljatok demogorgont.
Amúgy a #172-ben látható srácon fogtam a fejem, hogy milyen elővigyázatlan... kibányássza a kukából azt a pudvás csupaszcsigát, és lazán tartogatja a szobájában... kezdetben még azt sem tudta micsoda, honnan való, de azért eteti meg jópofizik vele. Bele sem gondolt hogy veszélyes is lehet? És még a társai elől is eltitkolta. Azért mikor virágfejű geconná fejlődött, már kicsit elgondolkodott jó ötlet volt-e háziállatként tartani. -
Ironman2 #173 -
-
-
dantor7 #170 Tipikus példája annak, hogy néha nem a "cél" elérése a fontos - hogy legyen valami durva fordulat, hanem maga az "út".
Tudod, hogy meg fogják oldani, a kérdés, hogy hogyan? Mit használnak fel, mire-hogyan jönnek rá, stb. ezekben is lehet sok-sok meglepetés ahogy volt is az első két évadban.
Hiányolom is ezt a fajta filmezést, ma már mindenhol "csavarok" vannak, de én már számítok is a csavarokra akkor meg úgysem lepődök meg annyira... A Trónok Harcát a sok csavar miatt már inkább RANDOM-nak éreztem, akármi megtörténhet, ha hirtelen kizoomoltak volna hogy egy szimuláció az egész akkor is csak "hm hát igen benne volt a pakliban" fejjel ültem volna kb -
Sequoyah #169 En nagy fordulatra nem szamitok. Ez nem a Tronok Harca, vagy mas modern sorozat, ami a fordulatokkal nyeri meg a nezoket. Az elso 2 szezonban sem volt semmifele fordulat, igazabol teljesen klises volt az egesz tortenet. Gonosz hatalom, szorny elszabadul, megkuzdenek a szornnyel es nyernek. Pont.
Viszont pont ezen klisek adtak szepseget, a hangulataval es karaktereivel egyutt, mert tenyleg mintha a 80-as evekbe csoppentunk volna, es egy akkori sorozatra talaltunk volna ra, csak modern minosegben.
-
Korábban én is szerettem, aztán rájöttem, hogy nem feltétlen a filmek hibásak a téma rossz interpretálásában, hanem maga az időutazás mint téma egy elcseszett baromság.
Nem tudsz úgy hozzányúlni a témához, hogy ne fuss paradoxonba, sőt eleve hibás elgondolással kell a témának állni, mert máskülönben már nem időutazásról beszélünk. -
Ironman2 #167 Ott folytatódik ahol befejeződött az iskolai bál,hirtelen előugrik valaki,és eljátssza a Johhny B.Goode számot miközben Eleven,és Mike smárolnak.Mike nem is sejti hogy a jövőbeni fia áll a színpadon.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.11.30. 15:00:46 -
Ironman2 #166 Pedig nem fogjuk elkerülni,annyira logikus,hogy az is a 80-as évek nagy sikere volt,biztos hogy céloznak rá valahogy. -
Azt el tudom esetleg képzelni, hogy az egyik akárhányaska mondjuk belelát a jövőbe, de konkrét időutazást nem hiszem.
Én az időutazás témát nagyon szeretem, csak általában rosszul van megoldva, eddig ez itt tetszik, de nem biztos, hogy kell ide. :) -
Én remélem nem hozzák be az időutazást:S
Manapság már úgy kerülöm az ilyen témát, mint a pestist. -
Mind Flayer várhatóan visszatér, mint ellenfél, legalábbis a befejezés erre utalt, készítőkkel interjú alapján pedig esélyes, hogy még pár "szám" elő fog kerülni.
Szerintem rajtuk lesz nagyobb hangsúly az upside downon túl.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.11.30. 11:59:25 -
Ironman2 #162 Egy jó kis időutazásos téma jó lenne.Naná hogy lenne rá alap,és még Christofer LLoyd is aktívan filmezik,bele is lehetne vinni a kutatólaboratóriumba,mekkora poén lenne.DDD -
Na igen, ezt azért harmadjára nem biztos, hogy szerencsés lenne előadniuk.