f9pxo3mimzecsdt55ikb.jpg
 • DantesHUN
  #140
  Végig néztem a második évadot is. Nagyon tetszett. Persze, lehetne rajta fogást találni , meg hibákat....de én magyon jól szórakoztam rajta.

  Az egyik nagy pozitíum a hangulat, és nem csak a retro miatt. Sok féle érzelmet ki tud váltani, volt viccesebb, aranyosabb, durvább, izgalmasabb,. szomorú , megható jelenetek.

  A színészek jók, és a karakterek képesek fejlődésére, változásra. Hibáznak, esendőek, nem tökéletesek, és még az első évadban eleinte, pl: sérőbárót ki nem állhattam, mostanra abszolút pozitív karakter lett, aki annak ellenére hogy a csaja dobja, beáll segíteni a srácoknak.
  És akkor egy rakás kis apróság, ami ízt ad egésznek, kikacsintások, utalások, apró kis dolgok.

  Ettől működik nagyon jól, minden részt vártam, és fura hogy elég sok fanyalgást olvastam. Persze értem én, akinek a stílus maga nem jön ,be, nem tetszhet neki nem vagyunk egyformák.
  És a fanboy-kodást se szeretem én se, amikor valaki nem látja be kedvence hibáit, én látom hogy lehetne logikátlan dolgokat mondani például a történetvezetésben.
  De minek? Tehát azok a műfajok, könyvek filmek amikből merít a sorozat se voltak hibátlanok . Szóval a fanyalgást nem értem, elég baj az ha oda jutunk hogy az ember nem tud hátra dőlni és csak szórakozni, élvezni amit lát, vagy olvas. Örülni dolgoknak..mint a sorozatban a kissrácok, de jó is volt akkor gyereknek lenni...és nem jó ha valaki ezt elfelejti, és belekeseredik a mai életbe és fanyalog. Na mindegy, ez jutott úgy eszembe

  Viszont, láttam jó pár sorozatot ami tetszett idén, hát nehéz lesz választani hogy melyik a legjobb. A Stranger Thing mindenképp dobogós. Jöjjön a harmadik évad.