Pure Farming 17 The Simulator
-
endy papp #90 Konzolokra 1-2 hét csúszással érkeznek a javítások ,legalább is valamelyik nap ezt írták a fórumon.
Ma is jött egy pici 18mb de egy szó nincs róla hogy most akkor ez mi is volt.
A BUG fórum tele van hibajelentéssel meg az általános is de az utóbbi 1 hétbe nagyon szarnak a fejünkre legtöbbször még csak nem is írnak rá semmi,.
Azt megfigyeltem arra reagálnak amik jelentéktelenek,gondolom ahhoz nem kell nagy tudás hogy kijavítsák a többi meg majd talán hónapok múlva.
Mert azt tuti hogy még kell fél év mire minden téren majdnem bug mentes lesz.
Eleve így koraiba szabadott volna csak,vagy ki sem szabadott volna adni.
De sajna most már ez a tendencia kiadják tele buggal majdhogy nem játszhatatlan azt csókolom.
Gondolom már befolyt nekik az amit elvártak innentől meg már hasznot termel,ennél fogva nekik nem sürgős.
Ha rám hallgatsz akkor vársz legalább 1 hónapot ,már a konzol miatt gondolom-mondom.
Amúgy pc-n el lehet vele lenni de messze még a vége....mire azt ki lehet jelenteni na oké rendben van.
Nyugodtan minden héten kiadhatnak hozzá javítást akkor talán 1-2 hónap alatt a végére érnek,de tartok tőle a nagy lelkesedés majd 2-3 hétre fog nőni már ami a javítások sűrűségét illeti.
Hozzá tenném nekem olyan nagy gondom eddig sem volt pedig már 70 órát toltam bele.
Persze nem azt jelenti hogy az én példányom jó de a hibákat ismerem így el tudom viselni,nyilván nem a végtelenségig......a remény hal meg utoljára...azért bizakodó vagyok ,nagyot nem tudok csalatkozni,mivel működik,nem is oly rosszul....
Véleményem szerint simán megjelenik az FS19 mire ez olyan lesz amilyenre megálmodták a készítők,no meg a felhasználók.
Majd javítjuk....