130
Pure Farming 17 The Simulator
-
endy papp #90 Konzolokra 1-2 hét csúszással érkeznek a javítások ,legalább is valamelyik nap ezt írták a fórumon.
Ma is jött egy pici 18mb de egy szó nincs róla hogy most akkor ez mi is volt.
A BUG fórum tele van hibajelentéssel meg az általános is de az utóbbi 1 hétbe nagyon szarnak a fejünkre legtöbbször még csak nem is írnak rá semmi,.
Azt megfigyeltem arra reagálnak amik jelentéktelenek,gondolom ahhoz nem kell nagy tudás hogy kijavítsák a többi meg majd talán hónapok múlva.
Mert azt tuti hogy még kell fél év mire minden téren majdnem bug mentes lesz.
Eleve így koraiba szabadott volna csak,vagy ki sem szabadott volna adni.
De sajna most már ez a tendencia kiadják tele buggal majdhogy nem játszhatatlan azt csókolom.
Gondolom már befolyt nekik az amit elvártak innentől meg már hasznot termel,ennél fogva nekik nem sürgős.
Ha rám hallgatsz akkor vársz legalább 1 hónapot ,már a konzol miatt gondolom-mondom.
Amúgy pc-n el lehet vele lenni de messze még a vége....mire azt ki lehet jelenteni na oké rendben van.
Nyugodtan minden héten kiadhatnak hozzá javítást akkor talán 1-2 hónap alatt a végére érnek,de tartok tőle a nagy lelkesedés majd 2-3 hétre fog nőni már ami a javítások sűrűségét illeti.
Hozzá tenném nekem olyan nagy gondom eddig sem volt pedig már 70 órát toltam bele.
Persze nem azt jelenti hogy az én példányom jó de a hibákat ismerem így el tudom viselni,nyilván nem a végtelenségig......a remény hal meg utoljára...azért bizakodó vagyok ,nagyot nem tudok csalatkozni,mivel működik,nem is oly rosszul....
Véleményem szerint simán megjelenik az FS19 mire ez olyan lesz amilyenre megálmodták a készítők,no meg a felhasználók.
Majd javítjuk.... -
Balázs 17 #89 lassan meghozzátok a kedvem hozzá :D
engem PS4-en érdekelne, de nem tudom ott milyen verzió érhető el... mert ha még nem kezdték el oda kiadni a javításokat nem venném meg -
endy papp #88 Ja akkor bocsi, ezt nem mondtad eddig ,akkor érhető és jogos a problémád. -
tordi #87 Nem pc-n, hanem one x-en játszom. Ide még nem ért el a real time. Megnéztem itt még 1.0.0.0
Utoljára szerkesztette: tordi, 2018.03.25. 12:08:07 -
endy papp #86 Távol álljon tőlem hogy bárkit is bármiről meggyőzzek ,de nekem nem tűik annyira rossznak ez a grafika.
Full grafon minden ultrán az összes effekt bekapcsolva.
Nyilván a távoli kép elmosódott,de a valóságban sem látod annyira tűélesnek a fél kilométerrel távolabb lévő objektumokat
Lehet picit eltúlzott de megszokható.
PF német map kép
kép2
Ami az időt illeti nem tudom nálad mi lehet de egyesen real idő van az első javítás óta.
Csupán a pontosság kedvéért.
Nálam ez is simán fut sőt simábban mint az FS 70-102 fps között
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.25. 11:25:13 -
tordi #85 Szerintem olyan 20 óra körül tehettem bele. Én a szabad gazdálkodós módot erőltettem eddig, de most kipróbálom az első farmot. Legnagyobb gondom az idő volt. Túlságosan gyors még egyesen is. 2-3 gyümölcsös, néhány föld és már azt se tudja az ember hova rohanjon, mit csináljon. Nagyon kellene bele real time lehetőség mint az FS-ben van. Ez így nem jó mert nem tudom bővíteni a farmom, nincs rá időm, csak egy helyben toporgok és pénzt halmozok. Grafikailag nálam nem szebb sehol az FS-nél, az eleve 4k tűéles, simán fut, sehol nem szaggat, ez pedig egy alacsony felbontású, mosott hátterű , mindenhol recés élekkel operáló előző gen szítű játék. Tartalmilag fantasztikus, ötletes, irányításban logikusabb mint a FS, de ahhoz, hogy élvezetesen játszható legyen szükség lesz néhány modra. Szerintem ma még tolom az első farmot, de utána félre teszem és várok frissítéseket, modokat. -
endy papp #84 Nos az is ugyan az alapjaiban mint a saját farmban de persze mégsem és az FS-ben, főleg mióta a kezdő felvehető tőkét 5 millára emelték,nyilván ennél kevesebbel is indulhatsz.
25 ezer a minimum.
Ott nincsenek kötöttségek nem kell azon aggódnod hogy hiteled van,nincsenek külön feladatok,bármit bármikor elérhetsz úgy gépekben úgy földekbe egyaránt.
Igazából csak azt csinálod mint az fs-ben.
Nem véletlen hogy a legtöbben a saját farm opciót választotta,mivel ott nem egyszerre érhetsz el mindent szintek vannak a gépek eléréséhez is,és a földekhez és gyümölcsösökhöz,stb...
Mint írtam is a kölcsön meg keményen ketyeg napfordulókor,már ha veszel fel,különben még a 30. napon is 2 földön gazdálkodsz....
Van benne kihívás szerintem,nekem így ér valamit.
Az FS-t is mindig kölcsönökkel finanszíroztam ,mert az hogy 900 millával indítom és megveszek mindent ,engem nagyon nem mozgat meg ,de gondolom ezzel nem én vagyok csak egyedül így, ahogy itt is a PF-ban .
Pl: ebben a saját farm módban a 14 napon ,vagyis már korábban azt a feladatot dobta a gép(nyilván mindenkinek ugyan azt) hogy gyűjts és add le 24000 liter tejet,na ez itt nem oly egyszerű és gyors feladat.
Szerintem kell neki a játékban min 2 hét ,ha rendes időben tolod akkor kiszámolhatod mire jön össze.
Még ha minden istállód tele is van tehénnel.
Mivel először borjúkat veszel amik 6 nap után fejlődnek tehénné mikor tejet adnak,majd,a 11. nap után asszem,lesznek öreg tehenek de ekkor még adnak tejet de kevesebbet.
Ahogy ha nem kevert takarmánnyal eteted őket akkor sem tejelnek maxon.
Ja és a 22 napon ha nem adod le őket,mert el lehet őket adni,akkor elpusztulnak ahogy a többi állat is csak mindegyik más időrendben.
Nos ha csak ezt nézzük akkor ehhez képest az FS tehenek tartása egy vicc és ugye több éve majd ugyan az, nagy valószínűséggel a 19-ben is marad.
Igaz itt nem kell egyik állatnak sem kell víz,no de ez legyen a legnagyobb bajunk,az üvegházakba így sem győzöm hordani ,no meg a gyümölcsösökbe....4 országba külön külön oda kel utaznod a feladatok elvégzésére ....stb ,stb...
Nyilván vannak PF-ban is fura dolgok ,de összképet nézve szerintem simán felveszi a harcot az fs-el nyilván le nem taszítja a trónról .
De nálam mióta megvan nem igazán mozgat meg az fs,nyilván idővel elmúlik ha már minden meglesz de az még nagyon arrébb van...
DE mióta megy az FS?
Az FS modok nélkül kell megnézni csupaszon.
Van sok gép és favágás amit én már nem igazán használok a 17-ben annyit fát vágtam a 15-el hogy már uncsi.?????
A grafika itt nekem helyenként szebbnek tűnik.
A napkorong az tuti, nem csak elmosott szar.
Nem véletlen hogy az FS most arra gyúrt rá.
Itt garantáltan nem unatkozol,mondom mindezt úgy kell nézni hogy az FS csupaszon 1 darab mód nélkül mit tud nyújtani.
Én csak ajánlani tudom a PF-ot, itt jó áron van, én is itt vettem szerintem ennyit simán meg ér.
Még dlc-ben vettem 2 euróért egy fűkaszát,igaz ez kicsit húzós ár ,de ha azt nézem még így is a dobozos ár alatt vagyok ,két trakit eltekintve,amikre igazából annyira nincs szükség de ez a fűkasza nagy segítség jó dolog,nem sajnáltam rá,nagyon megkönnyíti gyorsítja a munkát.
Pure Farming 2018
Bármi kérdés bárkinek csak nyugodtam szívesen válaszolok.
-
Balázs 17 #83 a szabad gazdálkodós módja milyen? mindenki a first farm-t tolja, arról meg semmi nincs -
endy papp #82 Mennyi órád van benne?
Engem meggyőzött,mondhatnám beszippantott....
Annak ellenére hogy sokszor csak húzogatom a szemöldököm ,olyan hibák vannak benne amit még mindig nem sikerült kigyomlálni.
Persze nem is csoda kell még pár javítás mire talán elfogadható lesz ,azt nem merném kijelenteni hogy hibátlan,előbb megjelenik az FS 19 mire ez hibátlan lesz.
De a mostani állapotában is simán játszható nagyobb gond nélkül.
Menteni kell gyakran ,hogy ha gond van akkor ne sok idő vesszen kárba.
Én a "első farmom" "kampány"-ban tolom a többit csak megnéztem.
Szerintem ez adja igazán vissza a farmozás mivoltját.
Persze ízlés kérdése.
De hozzá tenném én amekkora FS rajongó vagyok annyira rossz nem lehet ha még én is beleöltem eddig 70 órát...és még lesz benne több is az tuti.14 napnál járok ,de az elején brutál telt az idő így asszem a 8-9 napnál az első javítás után váltottam rendes időre így van mindenre idő,persze egyenlőre míg nem oly nagy a gazdaság.
Olaszban még nem tudtam semmit csinálni ,mert már így is közel járok a másfél milliós hitelhez,de másképp nem nagyon lehet nagyon előre jutni,vonja is rendesen napfordulókor a 40 ezres kölcsön törlesztést.
Ja olaszba még semmit nem tudtam venni....a többi helyen is első sorba az üvegházakba ruháztam be mert azokból jobban lehet profitálni ,a földeken termesztett termények elég gyengén hoznak a konyhára ,persze ha több nagy földem lenne akkor igen de azokhoz is sok pénz kell.
Na mindegy nagyon elvagyok vele remélem minden héten jön hozzá javítás és előbb utóbb még jobb lesz.
Mióta megjelent a PF az FS parkolópályára került...
-
tordi #81 Azért most már némileg finomítanám a hozzászólásomat. A megvalósítás valóban olyan amilyen, de ha az ember túl tudja tenni magát az első sokkon, akkor azért játszhatóvá válhat. Tele van jó ötletekkel, tartalmilag brutál. Persze mindent képtelenség benne csinálni, mert az ember azt se tudja hova rohanjon, itt lejár az idő, ott az állatok elpusztulnak. Szóval frusztráló is lehet. Viszont ha nem vállaljuk túl magunkat, éppen csak annyit vállalunk ami még áttekinthető, akkor egész élvezetes. Szóval, a "kerülendő" kijelentésemet mindenképpen visszavonnám. El lehet ezzel lenni. -
#80 -
tordi #79 Én konzolra vettem meg. Az FS17 után xbox one x-en kb olyan mintha a fifa17 után elindítanám a pong-ot. Igazi katasztrófa, több generációnyi különbség van a két játék között. Látszik, hogy a tartalom volt az első, a megvalósítás másodlagos. Mindent bele tettek ami csak eszükbe jutott, Mintha egy 30 fogásos ebéddel megkínálnának egy teleszart budiban. Egyszerűen fogyaszthatatlan. Vásárlás előtt néztem videókat, nem tűnt ennyire gáznak, lehet pc-n valamivel jobb a helyzet, de konzolon kerülendő, ez egészen biztos. -
King298 #78 Belementem a vízbe a traktorral, egy darabig bírtam menni, aztán nem ment tovább. Ekkor elkezdtem tolatni, de nem sikerült kijönni a tóból. Jókat lehet trollkodni ezzel a játékkal. :DDD -
endy papp #77 Jól érzed, gondolod eléggé félkész helyenként.
Sajna manapság ez megy a játékpiacon eladják még azt a játékot is ami fele vásárlónak elsőre el sem indul.....
Én nem teszem, tettem ettől függővé az FS 19 vételét,sőt az FS egyik részét sem ,nálam alap hogy vétel,ezt csak amolyan kitérőnek vettem addig is legyen valami más,sajna nem jobb de azért annyira nem gáz ,csak majd minden FS koppintás csak rosszabb kivitelben,van pár kisebb nagyon jó újítás ,gondolom azok előbb utóbb bekerülnek az FS-be ilyen olyan formában.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.16. 13:58:53 -
Balázs 17 #76 inkább az erre szánt pénzt megtartom és majd az FS19-et megveszem
az jön le, mintha minden áron kiakarták volna adni és egy félkész játék lenne... -
endy papp #75 Azt még tegnap elfelejtettem leírni sokan előrendelték a játékot komoly felárért (itt elsősorban a steam-re gondolok)hogy megkapják a német dlc-t majd jött a nagy kopp .
Vagy most is meg lehet venni 6 euroért külön dlc ként árulják ahogy a 2 trakit és 1 kombit darabonként 2 euro
Konkrétan a német map 1 azaz egy földből áll azon lehet gazdálkodni.
Kicsit sem lehúzás szagú(van is negatív hsz. felháborodás) ezért pénzt kérni de ma már ilyen ez a játékipar így nem meglepő.
Ami érdemben nagy az montana map a többi kicsi és vérszegény,de legalább nem 1 földből áll ahogy a német map.
Nem mondom hogy 5000 nem ért meg amennyiért vettem,a német dlc-vel együtt,mert azért van tartalom benne,de eget rengető újdonság ami veszélyeztetné az FS egyed uralmát a piacon olyan nincs és a dolgok jelenlegi állását látva nagyon nem is számítok rá.
Nyilván vannak jó dolgok benn és érdekesek ,persze ehhez még majd idővel mindent végig kell járni.
Ettől függetlenül elbohóckodom vele , igazából az "első farmom-al" tolom (montana map) itt fokozatosan lehet majd feloldani az egész térképet mert egyenlőre nem elérhető,vannak külön küldetések is jó pénzért.
Kicsit gyerekes hogy megmondják mindig főleg az elején mit csinálj de ez erről szól.
A játék elég jól optimalizált és szép a gépek olyanok amilyenek,csak elég kevés van de ez ilyen.
Max grafon minden 1 monitoron 1920x1080 szinte röccenéstelenül fut és gyönyörű,persze bele lehet kötni,pár dologba de próbáljátok ki és eldöntitek.
A fizika már ami van benne nem oly rossz, ami a gépek súlyát mozgását illeti.
Mint írtam is hiányosság van benne de azért használható.
Azt sem mondom hogy ajánlom de azt sem hogy nem ,a vételét.
Mindenkinek magának kell eldönteni ér é neki annyit.
Nekem ennyit megért ,nyilván ingyé vagy 2000-ért jobban mutatna.....
Ha készítők helyében vagyok így ebben a formában még min. fél évig reszelgettem volna majd az FS előtt picivel kiadtam volna .
Nem dlc-et kellene gyártani jó pénzért ez a jövőre nézve is érvényes (értem én hogy kell a bevétel) hanem megcsinálni komplettre nem félkészen kiadni.
Így csak vásárlókat veszítenek nem nyernek,de ők tudják már ha tudják
Még annyit végszóra ez a játék különösebben semmire nem fogja ösztönözni az FS készítőit nem konkurencia (legalább is én így látom) pár jó dolgot biztos lemásolnak,olyan sok nincs amit nagyon hiányolnék az FS-ből, azt már most tuti hogy a 19 ennek nagyon oda fog verni minden téren.
Még úgy is hogy nem lesz dinamikus talaj.
Akinek az kell megy C@C -ni de abban ki is merül annak a fő előnye persze majd ha egyszer elkészül valamikor a távoli jövőben.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.14. 09:57:39 -
#74 Tervek
-
#73 én azon szomorkodom hogy Endy és a youtube videók szerint még a fs szintet se éri el,ami azért kötelező lenne ha labdába akar rúgni. De igy csak az fs hullámát akarja meglovagolni szerintem.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.13. 20:00:44 -
Balázs 17 #72 ajánlom Makamot a yt-n, ő szokott az összes farmos játékkal játszani :D
ő végigmutat mindent és ugye magyarul nyomja
de én is többet vártam tőle, de vhogy "élettelen" az egész így elsőre, még jó hogy nem rendeltem elő :D -
#71 Köszi, nos kicsit féltem tőle, hogy ez lesz amiket leírtál. Persze nem volt nagy vállalás azt hinni, hogy nem dobnak túl nagyot vele. Mondjuk annak lehet örülni, hogy éledezik a piac és próbálkoznak mások is ezzel talán ösztönözve kicsit az FS szériát is az újításokra. Majd én is ránézek ha lesz rá mód, megvenni még nem mertem elsőre, de biztos vagyok benne, hogy jönnek majd javítások. A moddolhatóság lesz még érdekes, bár ami infót láttam eddig róla az nem volt túl acélos. -
endy papp #70 Tele van hibákkal olyan funkciók hiányoznak amik a mai játékokban(ilyen jellegű) benn kellene alapból lennie.
Tükör nincs.
A fejlesztő szerint technikai okai vannak vagy nem tudom milyen rizsát írt hogy miért nincs
Csak a g29 kormit támogatja.....a 27-25 még véletlen sem...
Azt se valami jól
Nyilván controllert és bilt alapból,még jó....
FOV állítás az nincs
Multival nem találkoztam vagyis nincs
No meg rengeteg dolog ami az FS szériában már régóta szerepel
A fejlesztők írják hogy majd javítják a hibákat a következő javításokban.....
De hogy eddig kik és mit teszteltek rajt....és a készítők mit csináltak hogy nem akarták tudták kijavítani megcsinálni....
Innentől aki egy rossz szót is szól az FS-re hogy tele van hibákkal na annak ajánlom ezt a jelenlegi állapotában.
Elméletileg több éve reszelik......
A graf szép, nekem tetszik igaz a messzi levő tárgyak épületek nem látszanak csak elmosódottan ,de ez akár lehet ilyen is ha úgy fogom fel hogy a valóságban is ,de nem mert az FS-ben nem ilyen.
A gabona táblát jobb messziről nézni mert közelről borzalmasan néz ki.
De még idő kell hogy mindenen átrágjam magam.
Még sokat nem toltam vele a grafot próbáltam belőni hogy mi az ami megeszi az fps és ki kell kapcsolni ,mert érdemben nem tesz hozzá.
A játékmenetről rengeteg infó vidi van a neten.
Majd írok ha többet toltam vele ,de bárkinek kérdése van nyugodtan tegye fel szívesen válaszolok.
Megvettem talán majd idővel még sül belőle valami jó ki,de igazából 5000 ft megért a német dlc-vel együtt.(külön 6 euroért árulják...)
Még messze az ősz mire jön az FS 19 addig tölteléknek jó lesz ,főleg ha lesznek értelmes módok hozzá.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.13. 19:09:59 -
#69 Majd írjon valaki akinek már megvan, hogy milyen lett. -
endy papp #68 Ha valaki szeretné megvenni 16.49 euro az insant gamingen.
Benne van a Német map DLC is
Pure Farming 2018 -
endy papp #67 -
#66 jó kicsi mapok
-
endy papp #65
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.14. 20:15:52 -
endy papp #64 Ehhez már nincs mit hozzá tenni. NO komment
-
Daditsx #63 Az elején még én is elég lelkes voltam. Vártam, mint a messiást. De már nem XD -
endy papp #62 Talán ,a többség be van ájulva tőle.....nem látják a fától az erdőt ami nincs is benne.... -
endy papp #61 A többi mapról is valami infó.
-
endy papp #60 Na ettől aztán kifeküdtem.....ember nem bírt vetni nem találta hol lehet feltölteni a vetőgépet.....
-
#59 Remélem azért van aki megírja nekik ezeket a jól látható hibákat. -
#58 pont arra gondoltam én is hogy lehet még letölteni se éri meg :D -
endy papp #57 Én is így látom,pedig eléggé lelkes vagyok-voltam de egyre inkább kezd körvonalazódni hogy még kipróbálni sem biztos hogy ki fogom,eléggé elment a kedvem tőle....ha az össz képet nézem nagyon elgondolkodtató a vétel,de még 1 hónap, több vidi lesz róla ,aztán vagy még jobban eltántorít vagy ad némi reményt ,de tartok tőle hogy az előbbi..... -
Daditsx #56 Nos igen. Ahogy jönnek a nem hivatalos gameplay-ek máris előjönnek a hibák. Valahogy amiket a készítők adtak ki videókat elég jónak tűnt a játék. -
endy papp #55 9:47-nél érdekes egy búza fajta ami a gazda válláig ér, ja nagyon alacsony az ember.....
12:39-nél napos időjárásra állítva elkezd esni az eső ,persze ugyan úgy aratnak tovább,van még mit össze hangolni már ha akarják.....
13:02-nél most akkor süt a nap vagy mi van mert árnyék nincs estének tűnik a lámpa fénye miatt....na mind egy is amcsiban ilyen az időjárás....
Hogy valami pozitívumot is írjak az épületen belül legalább nem esett az eső (17:46-nál ezt már nem sikerült megvalósítani) ahogy a trakiban sem és működik az ablaktörlő ,na nem mintha ezt az esőt nagyon le kellett volna törölni a szélvédőről,sajna a kombiba azért néha beesett a fülkébe.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.11. 08:04:48 -
endy papp #54 Na igen nagyon hajaz rá a szántás de a megvalósítás sokkal gagyibb szerintem,de ez csak saját vélemény.
A Farmer dynastyt beperelték,így már 1 hónapja levették a steam-ről ......kérdéses hogy nyerik é a pert ,vagy bukta az egésznek, mert gondolom annyian nem vették meg hogy ebből még további fejlesztéseket is fognak végrehajtani.
A C@C-ban dinamikus talaj mellet sem ájulnál be annyira szerintem a földmunkáktól szántás, kultizás,így az a játék amire te vársz szerintem soha nem fog elkészülni....jobb ha bele törődsz.
Persze azért túlzás azt kijelenteni hogy soha, de nem "holnap" lesz az biztos..... -
Daditsx #53 A szántás egy az egybe fs-ből van. Innentől kezdve a többi földmunkára nem vagyok kíváncsi. Egyértelmű csalódás. Az a gond, hogy erre eléggé érzékeny vagyok.
Cattle and crops még jó ideig nem jön ki. Farmer's dynasty is lagymatagul halad és túl lassú a játékmenet. Márcsak a jó tartalomba bízok. -
endy papp #52 Érdemes megnézni 12:40-nél a kultizást, az már kezdte kiverni nálam a biztosítékot.....
Igazából az idő múlása kb 2mp alatt telik 1 perc ,hát ez így nekem valahogy elég "furi"
De ahogy olvasom a kommenteket a vidik alatt, túlnyomó többség beájult ettől a játéktól
-
Daditsx #51 Nekem elég 6-7 föld. Fs-be is kb. annyi volt.