• UUUU
    #57
    Tehat egy embernek a kozossegert kell elni ? :D Loturot. Aki beveszi ezt a maszlagot, az nagyon naiv. De azert tok, jo, hogy a foldon sok milliard ember a gazdagok igenyeit elegiti, ki, aki jon ezzel a bullshit szoveggel, hogy a kozossegert kell elni.
    Kozben az ember olyan gyarlo es hitvany, hogy a 99.9%-a az onos erdekeit tartja szem elott. El kell menni rabszolganak es ehberert kiszolgalni masokat. Meg egyszer, azt csinal amit akar, ha igy akar elni, akkor igy akar. Nincs ezzel semmi baj. Nem kell senkiert feleloseget vallalnia. Neki ez a szabadsag. Nelkule is mukodik minden. Nem rajta fog mulni, hogy akik kozossegben akarnak elni, hogy teszik mindazt. Van akinek megfelel, hogy nincs szabadsaga, ehberert kuszkodik minden nap es nem lat elorelepest, mikozben azt hiszi, o a tarsadalom hasznos tagja. Neki ez nem felel meg es inkabb igy akar elni, mert lehet, hogy ugyanolyan gyotrelmes az elete,mint azoknak a munkasoknak, dolgozoknak, akik ugyanugy naprol-napra elnek, viszont nincs szabadsaguk.

    mrzednek meg uzenem, majd ha a tulnepesedes bekovetkezik, es minden erdot kiirtottak, a tulfogyasztasi buzosag miatt, amikor majd elpusztitjak a foldet a kornyezetszennyezessel es tulzott nyersanyag kiaknazassal, akkor majd papoljon, hogy hany gyereket kell vallalni.
    Persze jo elni az elsodleges szempont a "jelenkorban" aztan majd az ukunokak megizlelik a fene nagy jomodot, amit oroksegul hagytak neki, mas emberek, mert legkevesbe sem a az uknagyapajatol fog fuggeni a sorsa, hanem a fene nagy tarsadalometol, amely kozben a fold veszte fele iranyitja a vilagot es kozben elpusztitja a foldet.Utana majd megkerdezheti, hogy mennyire volt hasznos a kozosseg.

    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.07.23. 09:42:52