• Irasidus
    "Az adott sűrűségű és anyagú rétegek nem képesek nagy mennyiségben elnyelni a magból származó fotonok energiáját és re-emit-álni azokat. Itt pedig nem zajlik fúziós reakció amely képes lenne ekkora fotonmennyiség létrehozására. Várom azt hogy te milyen fizikai tényre vezeted vissza hogy mégis onnan származik."

A magreakciók során gammasugárzás keletkezik nem látható fény, nem tudtam, hogy te látsz gammában... Abszolút troll vagy, aki azt élvezi, hogy abszurd hülyeséget okád. Másrészt, nem attól lesz igazad, hogy kijelentesz valamit, bizonyítani kellene az állításaidat. Amúgy tisztában vagy vele, hogy amit állítasz. nem csak, hogy szembe megy a tudomány és ezen belül a fizika jelenleg elfogadott, bizonyított állításaival, de körülbelül egy perc alatt kikereshető az, hogy nincs igazad? A trollkodásról meg annyit, hogy lehet te nagyon élvezd ezt, de tudod beteg dolog élvezkedni ezen, nagyfokú empátia hiányára vall a részedről, gondolom családi gondok miatt lettél ilyen, és most így éled ki a frusztrációidat. Nézd, én csak száni tudlak, és mélységesen sajnálni, nem idegeskedem rajtad, mit az előttem szólok. Kérj segítséget, mert anélkül csak rosszabb lesz. Sajnálom, tényleg. :/