defiant9#34
"ha te látod a Nap magját, rajtad kívül senki nem látja"
Én úgy vélem hogy látom a nap magjának fényét és mások is, ahogy a gyufáét is. Hogy máshogy nézne ki egy foton kibocsájtó szubsztancia mint egy óriási fényesség?
" a tükörről a fény visszaverődik és nem megszületi"
A tükör elnyeli az fotont majd egy másikat bocsájt ki:
The silver atoms behind the glass absorb the photons of incoming light energy and become excited. But that makes them unstable, so they try to become stable again by getting rid of the extra energy—and they do that by giving off some more photons
Ugyanez a ciklus zajlódik le nap plazmájában is, ugyanúgy megváltozik a foton iránya és picit az energiája ahogy ez a tükrön is megtörténhet.
"tudomány nem azt állítja, hogy a fény váltogatja a részecske és hullámtermészetet"
Amikor a fény a világűrben utazik egyáltalán nem látszik részecskének, amikor elér valamilyen anyagot és annak atomja elnyeli akkor pedig annak látszik. A váltogatja szó talán kicsit sarkos nem enged meg a határozatlansági átmenetet, a miként viselkedik vagy melyik természetét mutatja találóbb. Wave function collapse
"Amúgy az égő gyufával mit akarsz bizonyítani"
Oda van írva fölé, annak cáfolata volt hogy nap felszínén lévő plazma átlátszatlan az EM sugárzás számára.
Persze erre már geforce sem reagál, csak egy személyeskedésre futotta tőle.
A te hozzászólásod jelentős része is érzelmi megnyilvánulás, troll provokáció, erre én nem vagyok kíváncsi és nem is megyek bele, szorítkozz kérlek a az ontopic tudományos tartalmú hsz-ra.