Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • Gerileveri
    Félreértés ne essék én örülnék legjobban ha lenne ebből bármi értelmes játék.
    Szükség lenne jó konkurenciára a Farming mellett, anno az UIG Agrár szimje legalább valami értelmes alternatívát kínált, minden hibája ellenére igyekezett valami pluszt adni.
    A Giants nem kockáztatt, de miért is tenné? Van egy jól működő franchise-uk, ha valaki qrvanagy innovációt akar töltsön le valami extrém modot a sok ezerből. (biztos talál olyat amiben bunjijumpingolni lehet kertészgatyában a templomtoronyból vagy mittomén).

A Cattle and Crops egy vicc tényleg. Akkor lettem biztos ebben amikor fellőtték a Kickstarterre.
    Most őszintén, volt már olyan játék ami crowdfundingban legalább halványan hozta azt amit igérgettek? (ha egyáltalán elkészült) A CF modern MML vagy piramis játék, valóban jól jár vele pár ember, pontosan az aki kitalálja.
    Legjobb példa az első (125e € "milestone"). Itt 8 db + lokalizációról van szó. Mivel történetesen ezzel foglalkozom, tudom milyen költséggel jár ez... Higgyétek el, lehúzás.

Mivel érdekel a téma és járok szakmai kiállításokra, mindenhol kerestem a CnC-t. E3 semmi. Még a Gamescomon sem találtam hírét ahol az utolsó kis cég is szinte kötelezően ott van. Rákérdeztem pár szimes cégnél, mit tudnak a csapatról (Focus, Giants, UIG, VIS, SCS)
    Fogalmuk sincs kik ezek!!!! Azért ez nem akkora iparág, itt mindenki ismeri a másikat.
    Kapcsolatban vagyok magyar cégekkel akik lefedik a nem túl nagy magyar szim piacot. Rákérdeztem, páran szerették volna kiadni kis hazánkban a játékot és tárgyaltak volna a jogokról. A fejlesztő ELÉRHETETLEN. Mintha nem is létezne.