Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • eta32 #289
    Üdv.
    Ami a tutorial küldiket illeti érdemes végig tolni.
    Nyilván vannak nagyon egyszerűek is,de aki életében most tolja farmos játékkal először az is simán elboldogul.
    Több szempontból is .
    Ha nem vagy elég gyakorlott ebben a játékban...
    Ha karriert kezdtél (nem Standbox modban játszol) csak így tudod feloldani bizonyos gépek megvásárlási lehetőségeit,a küldik végére az Lv- is megnő ezáltal hozzáférhetsz a gépekhez.
    "a fórumon olvastam én is"
    Így nem haszontalan időtöltés,amúgy jó móka.
    Még nekem is sok újdonságot mutat a régebbi verziókhoz képest,meg már van amit elfelejtettem,vagy ép tovább fejlesztették bővítették.
    Nem kell sokat spekulálni ,mit-hogy-merre nagyon részletesen elmagyarázza,mutatja,még aki nem járatos az angolban annak sem lesz nehéz.
    Plusz mindig ott van nem tűnik el ,bármikor megismételheted így ha elfelejtetted pl. (hogy kel alkalmazni bérmunkást hogy elvigye a termés adott helyre)
    Én is végig tolom,nem sajnálom rá az időt.
    Pl. most vettem észre hogy a "radiál" menüből hogy lehet a slot-okat megváltoztatni így akár mindent gombra rakni így vezérlővel irányítani,már ha van elég gomb....
    Ajánlom a "radiál"(könnyen előhívható,kezelhető egérrel) menüt is használni ,vannak olyan beállítási lehetőségek aminél én is csak lestem ,nem is tudtam és gondoltam ....hogy ilyen finom beállítások is vannak a játékban amitől még realisztikusabb lesz...
    Mire is gondolok ,Pl.a permetezőnél beállítható mennyire szélesen permetezzen,milyen magasról szórja a permetet,na és a slussz poén,milyen mennyiségben hektárra lebontva mennyit juttasson ki a földre....
    Egyre jobban tetszik a játék.....
    Nyilván rengeteget kell még dolgozni a készítőknek rajt de az eddig elértek bizakodásra adnak okot,még ha sokat is kellet várni és kell még ezután is.
    Persze hozzá állás kérdése ,van aki biztos futva menekül majd ettől a farmos játéktól ,ilyen-olyan indokkal ,ez is teljesen érthető és elfogadható,de aki igazán szeretne belemélyedni a részletekbe és realisztikus gazdálkodásra vágyik annak erősen ajánlott.
    Ami benne van (talán az állattenyésztést kivéve az csak olyan amilyen,talán még félkész sincs) profi munka,még a hibái ellenére is.
    Pedig ha valaki én aztán ,nagyon kételkedve álltam hozzá,de egyre jobban "rákattantam" lehet hogy idővel majd változik a véleményem ,de most az "új seprű jól seper"
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.10.18. 13:17:57