Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
  • endy papp
    Előre szólok ,hosszú lesz.....vagy nem .
    Majd nem teszt sem lett, mert már az első fél órában ,sírva menekültem volna ettől a játéktól,de rászántam 107 percet...
    Még van időm meggondolni magam.....legyen é refund
    Leírhatnám 1 -2 mondatban is sőt egyben is.
    EZ A JÁTÉK AZ ELMÚLT 2 ÉVBEN ALAP DOLGOKBAN MOST IS OTT TART AHOL 17-BEN.
    Magyarán még mindig egy rakás "gülle" "mist"
    Mivel megvannak a 2 évvel ezelőtti videóim és képeim is így van bizonyíték arra amit írni fogok.
    A játék épp oly optimalizálatlan.
    Van hogy 20 fps is produkál,külső nézetből még úgy ahogy elmegy.
    Mind ezt a semmi közepén 1 trakival.

Azóta 2x jobb PC hardverrel tolom,mint akkor

Gyalogosan teljesen jó az fps,csak az a gond hogy ez nem séta simulátor....
    Ha a tükröket kikapcsolom ,valamivel jobb a szitu.....
    A grafika semmit nem változott.
    Médium grafon se jobb az fps sokkal, de bűn ronda.
    High-on szép ,de akadozik.
    Full graf esélytelen,max 18 fps
    A menü még mindig ugyan az.
    Bele került az "xbox támogatás" de képtelenség mindent azzal irányítani,kell még egérrel is tökölődni,ha nem akarsz agy..szt kapni....
    A kormányt meg se próbáltam,minek ugyan ott tart azon a téren is...
    Az állítólagos "fizika" ami a gépekben van ,egy járdaszegélynél akkorát ugrik mint egy szöcske.
    A belsőből a kamera mozgás is rossz.
    A nézetet még mindig nem lehet normálisan beállítani.
    A napszak váltás már annyira ,nem nagy szám, az FS19 és Seasons mod együtt ,szerintem,messze veri.
    Az eső most is csak az ami volt.
    A gépek kidolgozottsága elmarad még az fs17-től is,a 19 veri.
    Arról nem is beszélve hogy a kerekeknél egymásba "fonódnak" a gépek kerekei,mint ha nem is lenne ott semmi.
    Ez az úgy mond "dinamikus " talaj is egy nagy kamu, oké hogy egy nagy és mélynek látszó keréknyom keletkezik ,de ha átmegy rajt a traki akkor olyan mint ha nem lenne épp oly biliárd asztal szerűen siklik tova a tarki,semmi döccenő...
    A szántást kipróbáltam de semmi ,ugyan az mint volt,nem esek hasra tőle,még ha a talaj talán jobban is néz ki műveléskor mint az fs, ez édes kevés.....
    A fákon még mindig át lehet menni de még bizonyos objektumok részein is.....
    Csak tudnám akkor mire fogy el az a sok energia a sok kifestős objektum eszi ...
    Szerintem ez a játékmotor ,egy ..ar ,ahogy írták valami nem kerek vele, ,nem véletlen térnek át valami másra ha jól olvastam.
    A sor hosszú ,felesleges mindenről írni ki kell próbálni.
    Az éjszakai lámpa fények amik a tarkiból jönnek nekem nem tetszik,nem írom hogy szerintem rossz ,mert tuti az eddigi sok felsorolt dologra is tuti sokan azt mondanák áááá az nem úgy van, jóóóóó az....akkor farmra fel.
    Az új funkciókat nem próbáltam,fűnyírás,stb, stb...
    Minek ha az alapok még mindig ezer sebből véreznek.
    Összegezve, szívesen írtam volna pozitívumokat ,amik 17ben még talán voltak,de egy szóval, ez a játék botrányos....
    Ez nem farm szim,csak az szeretne lenni valamikor,20..-ben!!!!?????
    Bocs ha valakit megbántottam,de megvettem ,pénzért ,igaz korai hozzá férésű játéknak kikiáltott,de az év végére a kiírás szerint már 1.0 kellene lennie.....így asszem jogos a negatív véleményem.
    Ez még annyira "Korai hozzáférésű játék"
    Nekem tuti ,túl korai,megakadt 3 évvel ezelőtt,azóta rakják rá a terhet ,de tartok tőle nem fogja bírni ,már most is megrokkant...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.29. 16:14:50