Cattle and Crops mezőgazdasági szimulátor
-
endy papp #183 Ja ja tech demo,de kíváncsi leszek az early milyen lesz????
Szerintem sokkal nem lesz jobb ennél,de ne legyen igazam.
Mert ez így még....nagyon de nagyon soká lesz olyan állapotban amire azt lehet mondani hogy kész.
Pár órát eltöltöttem vele ezt azt kipróbáltam,de azt mondom az irányvonal jó,de a megvalósítás ,hát nem is tudom....egyenlőre maradjunk a félkésznél...
Egy az ,hogy ha ennyire részletes lesz ,gondolom minden része, akkor min 1 év mire 1.0 ,
De pl a traki homlokrakodó működése a siló milyensége ,olyan gyerek cipőben jár hogy.... nyilván fejlesztik,mert nagyon jóra szeretnék megcsinálni,de ezen még minden téren rengeteg munka van hogy azt lehessen mondani rá igen ez egy farm szim,lehet vele játszani-farmozni.
Egyenlőre csak majd valamikor a távoli jövőben az akar lenni,vagyis remélem az lesz.
De hogy ezért előre pénzt adjak....igen meg fogom venni(bár már csak annyira kész lenne) de csak akkor ha mint farm szimet lehet használni,majd minden funkció rendesen működik amit bele tettek,de így asszem még talán évek is eltelnek...
Mivel ennyire elhúzzák ilyen olyan okok miatt ,simán a versenytársak lekörözik,ha nem is szimességben de úgy összességében valószínű.
Ennél fogva akár még egy félig meddig kész játék is lehet a végén és egy nagy bukta a készítők részéről,de ezt szerintem még ők sem látják át igazán.
Hamarosan kiadják a korai hozzáférést,(ha hinni lehet a kiírásnak) hogy legyen elég bevételük azt majd reszelik tovább....
Minden esetre sok időt ezzel a demoval nincs idő eltölteni,semmi szórakoztató nincs benne,ennél már csak jobb lehet lesz....