• errorista
    #11
    " Természetesen a Nyugat politikusai ugyanúgy, pontosabban még inkább korruptak, mint hazánkéi. Ezt persze nem hogy a magyarok, de az ottélők többsége sem látja. "

    Faszt. Legalábbis a centralizáltságot tekintve a fidesz messze túlnő bármit nyugatra. Övék az összes föld, bank (szép lassan); a teljes jogszolgáltatás, kezdve a jogalkotástól a bíróságon és az ügyészségen át egészen a rendőrségig.
    Rengeteg bizonyíték van ellenük, és mind félre van lökve. A Vida, a Matolcsy, a Questorosok szabadlábon.

    Övék az összes TV, az összes rádió, az összes plakát, állami propaganda folyik, ha a csapból nem is, a vízszámlából mindenképp.
    Az általános és középiskolai tankönyveket betiltották (a meglevő, több éve piacon levőket, tudod. Nem nem Támogatják, nem megTűrik, hanem konkrétan beTiltották), az órákat mesterségesen puffasztják olyanokkal, mint hogy tornaóra terem nélkül :o

    A "ki korruptabb versenyben" -ban a többiek ott tartanak hogy az egyik vagy másik gyógyszergyártótól fogad el több kenőpénzt, nálunk meg ott, hogy saját magukkal tömnek ki mindent, bárki aki nem hódol be nekik azt leváltják (állami szervek, médiák), és tudatosan építkeznek a jövőre.

    (és akkor nem írtam a konkrét esetekről, hogy mi mennyiből (1000 milliárd túl- illetve alulszámlázást biztos össze tudsz szedni te is), vagy akár hogy milyen KKV-kat lehetetlenítettek el a helyi szervek (polgi, rendőrség, NAV)).

    Ilyen máshol nincs, nyugatra legalábbis.