Irasidus#6
Igazad van! Én arra is gondoltam mennyivel olcsóbb lenne a szennyvizet nem megtisztítani, hanem csak úgy beengedni mocskosan, és mennyivel olcsóbbak lennének az autók ha nem kellene mindenféle biztonsági eszközöket beépíteni, komolyan én sem értem, há nem esik le senkinek, hogy egy csomó dolgot drágábban csinálunk? Éljen az ultrakapitalizmus ahol csak is a haszon számít, és akkor már mondjuk ki: le a szabadnapokkal, az ingyenes oktatással! Egyetértek veled, semmit nem szabadna fejleszteni, mert így jó a világ ahogy van, és csak is a drága hasznot pazaroljuk el ilyen baromságokra! Folytatni kellene a meg nem újuló erőforrásokra épülő erőműveket, mert az olcsóbb, beleértve az szintén meg nem újuló atomerőművet is, a kedvenceddel együtt tóriumos erőművel. Igaz, hogy az egyenlőre életveszélyes, de ugye csak a haszon számít, bár egy kicsit beárnyékolja, hogy drágább fenntartása (a kísérletek szerint), na de ezt lehet fejleszteni, párhuzamosan semmi mást, se napelemet vagy bármiféle zöld vagy fenntarthatóbb erőműveket szerintem is tilos lenne fejleszteni! Kidobott pénz! Örülök, hogy valakinek leeset, igaz egy magyarországi eldugott fórumon, de ez semmit nem von le a felismerés nagyszerűségéből...