• gforce9
    #233
    Pontosan arra válaszoltak, amit felvetettél. Az hogy neked nehéz ezt felfogni és verni magad már 200HSZ-en keresztül, az a te szellemi képességeidről állít ki bizonyítványt. Nem egy ember és nem egyféleképpen próbálta elmagyarázni már azt, hogy az energetika hogyan működik, mik a nehézségek és költségtényezők. Mik a kockázatok és mik azok a kockázatcsökkentő befektetések, amiket ha megtesznek az értéke a nyereséghez képest túl sok. Azt is elmondták, hogy anyagilag hogyan néz ki a megújuló energia őrület egy ország költségvetését tekintve. Mindent alátámasztva. Erre te hozol olyan érveket amik nem konzisztensek, nem állnak meg és/vagy a józan ésszel mennek szembe.

    Tudod én is szoktam sokat vitázni, sokszor én is elszállok. !DE! ha 5-en mondanak mást, mint én és a témában jártasaknak tűnnek, akkor legalábbis átgondolom a saját álláspontom, mert lehet az a hibás. Te meg még arra sem veszed a fáradtságot, hogy értelmezd amit írnak neked. A cáfolatokat nagyvonalúan átugrod, ignorálod és nyomatod a folyamatos hülyeségeket. Azt hiszed ebből a fórumból azért szállingóztak el az emberek, mert nincs több érvük? Nem. Azért, mert már mindent leírtak ahhoz, hogy megértsd a témát és innentől az ember úgy van vele, hogy ha ennek ellenére is ostobaságokat nyomatsz, sötét akarsz maradni a témához, az már a te bajod.


    "megújuló energia akár negatív piaci árat is eredményezhet. "
    Na az ilyen ökörségeket honnan veszed nem tudom. Statisztikában olvastad mi? :D ÁÁÁ nehogy belegondolj, hogy az infrastruktúra üzemeltetése drágább, mint a hagyományos erőműveknél.... :D Jajaja negatív az ár :D
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.06.23. 11:48:35