cylontoaster#179
Hát bocs, nálam a kb szó nagyon nem ezt jelenti :)
1: Ez teória, a gyakorlatban nem bizonyítja semmi. Továbbá a késő őszi és egész téli időszak igencsak csapadék, szél és napsütésmentes. Ráadásul nem csak évszakos változásokról van szó, sokkal rövidebb időszakokat kell nézni.
2: az hogy 20 éve nulla volt, most meg gyakorlatilag nulla van, de egy töredékkel több, ez szerintem nem tendencia :) Ha nagyon kötekedni akarsz akkor az, legyen igazad. Ebben az esetben legyen így: nem számottevő tendencia. Baromira marginális ugyanis.
Másrészt az hogy te mit mondasz, random hasravágva az nem nagyon érdekes :)
3: Ugyanazt írod le mégegyszer, semmit nem reagáltál arra amit írtam. Felfogtam elsőre is, csak nem értek vele egyet, ezen viszont nem változtat az ismétlés.
4: Ez nem igaz. Ha igaz lenne, akkor soha nem állna le a hálózat ilyen hibák miatt. Lentebb erre is találsz példát, írtak már. Ha másnak van még türelme hozzád, akkor talán megindokolják pontosan mi a technológiai akadálya, én nem tudom. Ahogy persze te sem írtad le, hogy hogyan megoldható :)
5: Akkor írd le a példát.
6: Látod, megint belekötöttél valamibe, amit sosem mondtam, miközben a hsz érdemi részére nem reagálsz. EU szinten csökkenhet, ettől még világ szinten nő.
7: A sziget üzemmód nem életképes. Ezen nincs mit vitázni. Nézd meg hogy mennyi a napsütéses időszak nálunk, ezzel baromira nem fogsz egész évet kihúzni. Szélerőművet gondolom nem akarsz nem központilag építeni.
Igazából össze-vissza kevered a sziget és hálózati felhasználást, pedig tök más. Igazából eszedben sincs megérteni amit írnak neked, csak nyomatod a hülyeségeid. Láthatóan nem értesz a témához (én sem), viszont úgy kezeled, hogy igen, és nagypofával szembemész azokkal, akik láthatóan jobban értenek hozzá (nem magamról beszélek :D). Nagyon jó, hogy gazdasági dolgokban otthon vagy, csak ez nem az a téma. Magas lóról beszélsz, miközben átsiklasz a hozzászólásokon, ami nem tetszik, mert nem tudsz rá reagálni, azt kihagyod. Aztán belekötsz apróságokba, mert másba nem sikerült, és ezzel úgy véled letudtad. Mondanám hogy troll vagy, de nem, csak egy nagyképű hülye :) Ha rendes érveid is vannak akkor szólj, a rizsa már unalmas.