defiant9#153
Továbbra sem cáfolod amit írtam. Én azt mondtam hogy kiépítették és folyamatosan kiépítik az új kapacitásokat, amelyek a hagyományos erőművek gazdaságosságát errodálják,
Minél kevesebbet használják a hagyományos hálózatot annál magasabb lesz annak az egységre jutó költsége, ez egy méretgazdaságossági alaptézis. Ez teljesen független attól hogy a megvett napelem+powerwall vagy szélturbina mibe kerül.
Én nem igazán látom hogy a németek rájöttek volna hogy a megújuló story zsákutca, és elkezdenének visszatérni az atomerőművekre, persze Te nyilván sokkal okosabb vagy azoknál akik ezen döntéseket meghozzák.
2016-02-02
"While Britain connected 556MW of offshore energy and the Netherlands 180MW, Germany added a massive 2,282MW. The UK still has the most installed offshore wind power in Europe, at 5,061MW to Germany’s total of 3,295MW
2015 was a fantastic year for the wind industry. China was by far the biggest surprise. While it’s not atypical for China to lead in new energy installs, 29GW far exceeded our estimates. Germany will be a big offshore story towards 2020 certainly.”