• dyra
    nem számolok, mert a tiszta környezet nem lové kérdése. Ne is fárassz a gazdasági adatokkal mert nem érdekel a megtérülés sem. Nekem a tiszta levegő, a tiszta víz, a tiszta termőföld, a tiszta erdő a megtérülés. Tiszta városokkal persze. Jelen pillanat fulladozunk, rákosak leszünk a sok szeméttől. Ezt számold ki lovéval! Ne csak azzal gyere, hogy éppen most ebben a pillanatban minden sokkal olcsóbb mint a zöld energia. A te szemléleted ami oda vezetett, hogy kiszipolyozzunk a földet fullra.

Végezz nekem egy olyan számítást, amibe beleteszed a sok megbetegedett ember orvosi költségeit is. Meg úgy egy olyat ami minden változóval számol mondjuk úgy 50 évre. Mert ilyen volumenben jönne ki a zöld energiának az elképesztően hatalmas előnye. Amit amíg csak azt nézed, hogy lové és lové és lové addig neked semmilyen előnnyel nem jár a zöld energia. Ezt számolgassad. Ja, hogy nektek sincsenek ilyen számításaitok mert amúgy fogalmatok nincs arról mennyi szemetet juttatok a levegőbe és a földbe és annak milyen hosszú (rövid) távú következményei vannak. Hasra ütögettek itt végig és még te mondod nekem ezt.