• Mephike
    Mivel már jóideje elértem a célként kitűzött 4000mmr-t most ismét deckeket tesztelgetek, és farmolom az ore-t. Mivel sosem játszottam mill deckkel, most kipróbáltam, mindenki legnagyobb örömére. :) Amúgy szerintem közel sem olyan erős, ahogy azt sokan leírják. Persze néha őrületesen jól kijön, de gyakran van olyan, hogy nem tudsz eleget pörgetni vele. Szóval szerintem jóval konzisztensebb deckek vannak jelenleg a millnél.

Ez a játék ha leegyszerűsítem, akkor tömény matekozás. Kihozni a meglévő 25 lapból a lehető legtöbbet, betartva némi sorrendet, figyelve arra, hogy megfelelően beoszd a tartalékaidat. Ez így a szezon végére teljesedik ki a legjobban, addigra kialakulnak a legerősebb deckek és a többség orrvérzésig tolja azokkal. A kérdés csak az, hogy milyen hosszú a szezon, itt 2 hónap, a HS-ben meg 4 hónap. Ez ellen tenni annyit lehet, hogy a szezon idejét leviszik egy hónapra, ez meg is lesz a köv. szezontól. A kérdés csak az, hogy a lapmegjelenést hogyan fogják ütemezni, mert az az ami változtatja a metát, de ugye túlzásba sem szabad esni a lapmennyiséggel, időt kell hagyni, hogy a java részüket megszerezhessék a játékosok. De ennek a kiegyensúlyozása legyen a CDPR feladata, adunk mi rá nekik elég pénzt :)

A lapok fejlődése szintén adott. (lightning » Boulder), ha most a Boulder csak 7-et sebezne, akkor mi értelme lenne? Persze ez nem jó dolog, ezért fog itt is, mint minden nagymennyiségű lappal rendelkező játékban bejönni a rotáció, azaz egy-két év múlva már esélyes, hogy pl a Boulder nem lesz játszható a rankeden, mert kirotál, míg a villám mindig benne lesz.

Pavko Gale, egy kitalált lap, a közösség gyakorlatilag kikönyörögte ezt a lapot, ami Burza-t ábrázolja. Burza az ÉN VÉLEMÉNYEM szerint sokkal visszafogottabb és alázatosabb ember, mint Ben Brode, szóval kétlem, hogy ő harcolta volna ki magának, hogy szerepeljen a lapon. De ha felmész redditre, láthatod, hogy naponta készítenek a játékosok ilyeneket. Most ez a kedvencem :) A kép előzénye annyi, hogy készült a két streamerről egy közös kép, a legutóbbi GwentSlam alatt, amin közvetítés közben egymásra néznek, és a kép annyira szerencsétlen lett, hogy úgy néznek ki rajta, mintha kissé több lenne köztük, mint szimpla barátság :)))