1026
-
#946 Ha nem adják ki ezt a 100 lapot, akkor most mégnagyobb botrány lenne, főleg a Thronebreaker megcsúszása után. Rosszul mérték fel ennek a patchnek az elkészülési idejét. Rengeteg dolog van, ami tetszik, és biztos vagyok benne, hogy ami most bugos (ledobál a játék, több spy mint kellene és egyéb okosságok) az ünnepek után ki lesznek gyomlálva. Hibá a sok újdonság, hiába tetszik egy raklap dolog, de ezt most elcseszték. Amúgy ezt az időt én most rankedmentesen töltöm és az új deckötleteimet próbálgatom. -
Matte #945 várjuk meg azért hogy majd az egy hónapos után milyen rewardok járnak. Valahogy azt érzem, hogy nem a két hónapos fele lesz, hanem kevesebb.
Plusz az már most fix hogy a kihagyott levelekért ezentúl nem kapjuk meg a bónuszt új season kezdésnél. Btw már most nehezebb tatani a lépést lapok/ár tekintetében mint HS-ben másfél év után, úgyhogy egyáltalán nem vagyok bizakodó.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.12.23. 20:17:27 -
MaxSlim333 #944 Najó de két hónap alatt kétszer is meg tudod szerezni. (Ha az egy hónapos szezonokra gondolsz, de lehet nekem maradt ki valami plusz infó.)
Egyébként amíg nem jön hotfix, én nem játszok ezzel a bughalmazzal.
Ez a patch még áprilisi tréfának is rossz.
Hogy merték ezt így kiadni az ünnepekre, nem értem...
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2017.12.23. 20:13:33 -
Matte #943 na megkezdték a rewardok kellemes visszavágását a CDPR-nál is, remekséges. -
Ariakus #942 Ez a nilfgard alchemy deck plussz a nilfgard soldier boost deck eleg eros lett. -
#941 Közben elkészült egy leírás egy nilfgaardi alchemy deckről is. Jó olvasgatást. -
#940 Jelenleg úgy néz ki, hogy az EU-s szerverekkel gondok vannak, gyakran ledobál a játék.
Az UI, és az új decktervező tetszik, csak pl, amikor két lap közül választhatok, és beadja a teljes képet kitakaró választóképernyőt, és a bal felső sarokban ott árválkodik két lap, az azért eléggé megmosolyogtató :) De gondolom idővel ezek változni fognak. Mindenesetre ezzel a patchel most bevállalták a srácok a két ünnep közötti dolgozást is :D -
MaxSlim333 #939 Én azt gondolom, jobb lett volna ezt is jövő évre halasztani.
Rengeteg bug van a játékban. Closed idején sem volt ennyi.
UI változás tetszik, de még lehetne tökéletesíteni.
Create mechanika élesben sem tetszik túlságosan.
Kicsit csalódott vagyok de ez van, remélem hamar jön egy hotfix. -
TagLajf #938 Megérkezett az update.
Patch notes
Utoljára szerkesztette: TagLajf, 2017.12.19. 16:28:18 -
Gobbogoal #937 Sziasztok! A Gwenthungary-n írtam a Midwinterrel érkező lapokról egy kis elemzést. Engedelmetekkel belinkelem a cikkeket. Az már most biztos, hogy hiába vannak fönt az oldalon a lapok, több közülük némileg másképp fog működni a patchel mint most. MIndenesetre jó olvasgatást! Igyekszem folytatni hamarosan a maradék frakciókkal is.
Neutral cards
https://gwenthungary.enjin.com/forum/m/47356290/viewthread/31329259-eljtt-tlkzp-neutral-krtyk
Monster cards lapelemzés -
Szerzetes89 #936 Egy kis segítség a Twitch dropokhoz:
- ha összekötötted Gog fiókodat a Twitch-csel, auto kaptál 100 Meteorite Powdert,
- Gwent nézés közben, 30 percenként esélyed van arra, hogy 50 MP-t vagy 3 Keget kapj (több néző, kisebb esély),
- ha 3 órán keresztül nézted a Challengert, kaptál 1 Keget,
- Gwent stream és Gwent Challenger nézésért járó cím a kövi patch-csel jön. -
Gobbogoal #935 Nekem egyel több kegem lett utána ez az egy ami szembetűnő üert foggalmam sincs hogy mennyi scrapem és hasonlóim volt előtte. De értesítést nem kaptam róla csak ott lett. Mondjuk a skellgie nr háborúnál sem volt semmi értesítés csak ott voltak a gyűjteményemben a lapok. -
Matte #934 valaki kapott már twitch stream nézésért dropot? tegnap ment vagy másfél órát meg ma is egyet, de semmi. -
#933 Kipróbálnád mit tud a beígért nagy patch, megnéznéd az újításokat? Tesztelnéd Te is a játékot megjelenés előtt? Itt a lehetőség! Leírás/beállítás a weblapon. -
#932 Valamelyik új mechanika nem érthető? Nem érted, hogy mi a spawn és a create közötti különbség? Itt van gobbogoal rövid leírása. -
#931 Jó kis update lesz. -
#930 na végre sikerült egy normális deckbuildert összehozniuk :D és scrollozni sem fog kelleni annyit -
#929 Nézzétek a Challenger-t, megéri ;)
Közben készül a top5 lapok leírás, amiben közösen megpróbáljuk összeállítani, hogy mely lapokat lesz érdemes lecraftolni, ha nem nyitanánk ki őket pár nap múlva. -
TagLajf #928 Vannak játékok ahol ez szintén létezik, persze a konkrét megvalósítása különbözhet. (Például a 100 fős nézettség mint minimumkövetelmény az csak a Gwentben van)
Igazából az az értelme, hogy reklámozza a játékot, és ez közben a játékosoknak is jó, mert kapnak jutalmakat. Minél nagyobb a nézőszám egy játéknál, annál előrébb van a twitchen, és minél előrébb van a twitchen annál nagyobb eséllyel találnak rá és próbálják ki az emberek a játékot.
A konkrét megvalósítással vannak gondok, de biztos vagyok benne, hogy a CDPR is felfogja ezt ismerni és meg fogja oldani. -
#927 A mai világban egy játék "jóságát" abban is mérik, hogy mennyien nézik. Egy reklám, amit ha csak annyi ideig nézted, míg felmásztál a Twitchre, már nézettebb, ha eredetileg egy percig sem nézted volna, mert sose nézel streamet.
De egyet értek veled, értelme a mi szemszögünkből nem sok van. -
MaxSlim333 #926 Más játékoknál is szokás ezt a Twitch Droppot bevezetni? Értem én, hogy 3x annyi néző van, de értelme nem sok van, ha a 2/3-a afk.
Twitch Drops -
#925 Ne állj át a sötét oldalra, Győzd le a csábítást! :)
Amúgy, most ha aktív lesz a patch, én is mindent darálni fogok. -
Szivacs_Kap #924 Ti hogy vagytok a betörhető lapokkal, mert nekem már 9000 scrap értékben vannak lapok? Várom a nerfeket, de az előző is keveset hozott, és már viszket az ujjam a mill gombon. Most az új lapokat megvárom, de szerintem utána aratást tartok. Nektek mi a taktikátok? -
#923 Csináltam egy deckleírást egy NR Foltest tempó pakliról. Simán játszható 4k+ mmr-en is. Jó olvasgatást. -
#922 Ez a verseny a két frakció között egyenlőtlen volt, és gyanítom bármelyik másik párosítás esetében is az lett volna. Gyanítom a fejlesztőknek ez egy amolyan teszt volt, amivel felmérték ennek a játékmódnak az előnyeit, és közben eléggé jó statisztikához juthattak. -
Szivacs_Kap #921 Eléggé meg lett szívatva a skellige frakció, nem is nyertek, sőt még a NR megkaptam mind a két lapot.... Most szerencsém volt, mert a DJ meg volt, Lugos kellett volna, de mivel nem tudtam értelmes skellige paklit összerakni így maradtam az északiaknál :) -
Szerzetes89 #920 Egy kis érdekesség: egy hibának köszönhetően minden NR játékos, aki részt vett az eseményen megkapta Madman Lugost is Dijkstra mellé! -
#919 Közben ez lesz holnap: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Illetve jelezném, hogy a banner alatt, kikerült a honlap gombja. Bár továbbra is fogok ide írogatni, de a hosszabb leírások, lapelemzések, a komolyabb Gwentes tevékenységet a továbbiakban a már említett weboldalon látom értelmét folytatni.
Természetesen ha netán lesz komolyabb magyar weboldal a témában, akkor velük karöltve folytatnám ezt a dolgot. -
#918 Egy kis saját vélemény/olvasnivaló az rng-ről. Jó szórakozást hozzá. -
Elderblood #917 Aki szeretne csatlakozzon hozzánk a https://gwenthungary.enjin.com/ oldalon megpróbáljuk összegyűjteni a tudást, mindenki aki regisztrál tud írni a fórumra megtudja osztani tapasztalatait kedvenc deckjeit / lapjait, hogy ne csak a külföldi nagymenők hagyjanak nyomot a Gwent világában hanem mi is egy kicsit!:) -
#916 Ebben bízok én is, hogy a random lapok nagy része a bizonytalansága miatt nem lesz játszva rankeden. -
MaxSlim333 #915 Ez a rengeteg Spawn lap nekem is csalódás kicsit, de talán mégsem annyira rossz a helyzet. Elég csak a Dwarven Agitatorra gondolni, hiába random effekt, mégis jól használható. Spawn 3 kártyát kínál fel, ha maximum 4-5 db lesz a paklidban ezekből, máris nem olyan random a dolog.
Pl. Mercenery és emissary is hasonló kártya csak kettőt kínál fel. (deck thining miatt más de van benne random.) Szóval pakli összerakásnál azért lehet controllálni a spawn mechanikát. Mondjuk ilyen szempontból Uma egy trash lap, nem hiszem hogy túl népszerű lesz.
-
#914 Ez a bemutató most jobban tetszett, mint a múltkori. Van benne pár nagyon jó lap, és szinte mindegyik art bejött.
A leaderek viszont számomra csalódást okoztak, eddig majdnem mind 2 kivételével megvan prémium lapként, viszont ezekkel nem fogok kapkodni az biztos... -
Szerzetes89 #913 Nézzetek fel Redditre. Úgy látom, nem csak nekem nem tetszik ez a sok Spawn lap. Kicsit csalódott vagyok az új Leaderek miatt is... Ti mit gondoltok? -
Szerzetes89 #912 Végre, kedvenc karaktereim is megkapják a kártyáikat. Addára nem számítottam, mondjuk elég sok Cursed lap került be.
Alig várom már, hogy kinyissam őket! -
#911 Rövid híreink következnek: Holnap este várhatóan bemutatnak új leadereket (kettőt) is. Alzur's thunder változni fog. A mill mechanikához is hozzá fognak nyúlni. A leaderek állítólag kegből lesznek nyithatóak :( -
Gobbogoal #910 Holnap este kilenctől ismét stream és újabb lap bemutató. ☺ -
#909 Amúgy ezen a képen is egy fejlesztő található, max csak nem ismerték az emberek. :) -
#908 Mivel már jóideje elértem a célként kitűzött 4000mmr-t most ismét deckeket tesztelgetek, és farmolom az ore-t. Mivel sosem játszottam mill deckkel, most kipróbáltam, mindenki legnagyobb örömére. :) Amúgy szerintem közel sem olyan erős, ahogy azt sokan leírják. Persze néha őrületesen jól kijön, de gyakran van olyan, hogy nem tudsz eleget pörgetni vele. Szóval szerintem jóval konzisztensebb deckek vannak jelenleg a millnél.
Ez a játék ha leegyszerűsítem, akkor tömény matekozás. Kihozni a meglévő 25 lapból a lehető legtöbbet, betartva némi sorrendet, figyelve arra, hogy megfelelően beoszd a tartalékaidat. Ez így a szezon végére teljesedik ki a legjobban, addigra kialakulnak a legerősebb deckek és a többség orrvérzésig tolja azokkal. A kérdés csak az, hogy milyen hosszú a szezon, itt 2 hónap, a HS-ben meg 4 hónap. Ez ellen tenni annyit lehet, hogy a szezon idejét leviszik egy hónapra, ez meg is lesz a köv. szezontól. A kérdés csak az, hogy a lapmegjelenést hogyan fogják ütemezni, mert az az ami változtatja a metát, de ugye túlzásba sem szabad esni a lapmennyiséggel, időt kell hagyni, hogy a java részüket megszerezhessék a játékosok. De ennek a kiegyensúlyozása legyen a CDPR feladata, adunk mi rá nekik elég pénzt :)
A lapok fejlődése szintén adott. (lightning » Boulder), ha most a Boulder csak 7-et sebezne, akkor mi értelme lenne? Persze ez nem jó dolog, ezért fog itt is, mint minden nagymennyiségű lappal rendelkező játékban bejönni a rotáció, azaz egy-két év múlva már esélyes, hogy pl a Boulder nem lesz játszható a rankeden, mert kirotál, míg a villám mindig benne lesz.
Pavko Gale, egy kitalált lap, a közösség gyakorlatilag kikönyörögte ezt a lapot, ami Burza-t ábrázolja. Burza az ÉN VÉLEMÉNYEM szerint sokkal visszafogottabb és alázatosabb ember, mint Ben Brode, szóval kétlem, hogy ő harcolta volna ki magának, hogy szerepeljen a lapon. De ha felmész redditre, láthatod, hogy naponta készítenek a játékosok ilyeneket. Most ez a kedvencem :) A kép előzénye annyi, hogy készült a két streamerről egy közös kép, a legutóbbi GwentSlam alatt, amin közvetítés közben egymásra néznek, és a kép annyira szerencsétlen lett, hogy úgy néznek ki rajta, mintha kissé több lenne köztük, mint szimpla barátság :))) -
Elderblood #907 Nagy változások jönnek az biztos. Berakják ezeket a HS-hez hasonló discover-t meg az item kártyákat. Valakinek tetszik valakinek nem, de ez van. Talán felpezsdíti a játékot mert nagy szinten most csak a nilfgard mill meg a NR swarm megy.