• Palinko
    Egy kicsit meg vagyok rökönyödve, de legjobb tudásom szerint válaszolok. Szóval milyen bétában? Szerintem láthattad, hogy megszaporodtak a Gwentes youtube videók és egyéb felvételek ezért ebből arra következtettél, hogy elindult az closed beta, de nem ez történt. Egyszerűen volt egy 2 napos teszt időszak, hogy megnézzék hogy muzsikálnak a szerverek ha nem csak cégen belül játszanak rajtuk. Azt hittem majd szimulálja a játékot, de 2. nap már több paklival lehetett játszani, tök már akinek nem fagyott ki mint nekem :D

Megnéztem a hivatalos oldalt és a szoc. médiát és sehol egy sor sincs a bétáról. Igaz, hogy októbert ígértek, de nem mondták meg hanyadikán :) Ráadásul már egyszer csúszott, csúszhat megint.

Ha ez megnyugtat, olyan pletykákat hallottam, hogy mivel már elcsúszták az augusztusi béta rajtot, kárpótlásul mindenkit bevesznek a closed bétába, aki szeptember elejéig regisztrált, a többiek közül meg a szerencséseket. Úgy ítélem meg a te helyed már biztosítva van ha igaz ez a pletyka.