1026
-
#100 Nem kaptam semmiféle értesítést. Hát, akkor nem betázok. Mondjuk sok időm nem lenne rá, de azért megnéztem volna... -
bunny #99 Azt nem írják, de én pl. 2x próbáltam a deck build tutorialt, mindkét esetben elszállt azzal, hogy nincs meg a szükséges kártya. -
#98 Érdekes, néha azért szerencsejáték a vége... Első kört általában elég könnyen eldobom, vagy az ellenfél eldobja. Második kör a legnagyobb csata, ott már nem egyszer volt, hogy csutkára eldobál az ember minden kártyát, ha elsőt vesztette kényszerhelyzetben van, ha győzött akkor meg próbálja gyorsan lerendezni. A harmadik körre meg nem marad kártya, most ellenfél kapott egy 2 értékűt, gondolom már fejben mondta, hogy ez akkor bukó, de én meg promotion kártyát kaptam szóval nyert :D -
#97 Ismert hibák, ezeket nem kell már jelenteni. -
Evoluti0N #96 Akkor lassan már tényleg mindenkinek lesz, csak nekem nem. :( -
FartingSquirrel #95 Bocsi, mégsincs még egy. Ugyan arra a címre küldték el még egyszer ugyan azt a kódot. :/ -
FartingSquirrel #94 Hogy tudtál egy címről többször jelentkezni? Másodiknál azt írja, hogy arról már jelentkeztek. -
#93 Nekem is megjött délután, a Witcher 1 is bezsákolva, nagyon boldog vagyok :) -
xido #92 Sok apróság került bele a kill the server óta,ami emelte a pozitiv vonalat a szememben :) -
S1M0N #91 Nem hinném, hogy "bekavar". Nekem ugyan arra a címemre jött még egy (többször küldtem el anno a kérelmet) kód, el is ajándékoztam. -
Madi92 #90 Nekem jöhet, ha még megvan. Nem küldtek a "szemetek".
És ha később mégis küldenek, akkor nem fog ez valahogy bekavarni? -
FartingSquirrel #89 Nekem jött kód a másik címemre is. Ha kell valakinek, odaadom. -
Evoluti0N #88 Amúgy le lehet már most is tölteni és aztán csak ha jön a kód, akkor azt beírom vhova? Vagy azt is csak kód után?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.27. 15:07:55 -
S1M0N #87 Nekem is ma délelőtt jött a kód, mentem is 4 kört, 2 győzelem 2 vereség...
Megkutyulták a lapokat és a képességeket, de a design is változott, nekem tetszik. -
bunny #86 Na délelőtt nekem is megjött a beta kód. Szóval semmi pánik. -
bunny #85 Egyenlőre nulla hulla. De már felbéreltem a TWD forgatókönyv íróit. -
Evoluti0N #84 És hány hullád van? -
#83 Akkor még sem vagyok kisebbségben, remélem a héten megjön :) -
bunny #82 Nekem se jött még, de azt írták, több hullámban fogják küldeni. -
#81 Én sem kaptam. -
FartingSquirrel #80 Nem. Palinko sem kapott. :D -
Evoluti0N #79 Ok. Mindenki kapott béta kulcsot rajtam kívül? :D -
Daermon #78 Nekem tetszik. Bár HS és a Witcher 3 után sok meglepi nincs benne. Viszont fun, szépek a rajzok és átjön az atmoszféra :) -
FartingSquirrel #77 A GOG kliensben, a Gwent játék oldalán volt egy reklám. Azt hiszem, Gwentre kellett feliratkozni, de nem vagyok benne biztos, mert ahogy megláttam, hogy kapok egy ingyen Witchert, csak nyomtam... :D -
#76 Hol kell feliratkozni? :D Mert nekem még nem küldtek se béta kulcsot se hírlevelet eddig :( -
FartingSquirrel #75 Na, megjött a beta kulcs...
(Amúgy ha feliratkozol Gwent Newsletterre, akkor kapsz egy ingyen paklit meg a Witcher Enhanced Editiont ingyen. Valami reklám volt GOG-ban.) -
#74 Köszi, hogy bemásoltad, nekem még nem jött semmi, igazából az email confirmation után csak a kill the server eventről jött mail másról még soha :D -
Madi92 #73 Küldtek email-t, okt 25.
Ha esetleg valaki nem kapott volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!What’s going to happen:
We’re launching the Beta on October 25th. On that day, starting from 7PM CEST (that’s Central European Summer Time), we’ll begin sending out invitations granting access to the game. Don’t worry if you don’t receive one immediately-- we are planning to have more than one wave of invitations.
What do you have to do to play the Closed Beta:
If you signed up for the Closed Beta -- nothing. Kick back and wait for the email. It will contain all necessary instructions explaining what to do to start playing on the platform of your choice: PC or Xbox One. Signups will remain open after the beta goes live, so if anyone asks, you can let them know. -
#72 Okt. 25 -
#71 Hétfőn lesz live stream twitchen ahol majd lehet kérdezni. Bár sztem mindenkit főleg az érdekel, hogy mikor kezd a zárt béta mert már nagyon időszerű lenne. -
#70 Egy kicsit meg vagyok rökönyödve, de legjobb tudásom szerint válaszolok. Szóval milyen bétában? Szerintem láthattad, hogy megszaporodtak a Gwentes youtube videók és egyéb felvételek ezért ebből arra következtettél, hogy elindult az closed beta, de nem ez történt. Egyszerűen volt egy 2 napos teszt időszak, hogy megnézzék hogy muzsikálnak a szerverek ha nem csak cégen belül játszanak rajtuk. Azt hittem majd szimulálja a játékot, de 2. nap már több paklival lehetett játszani, tök már akinek nem fagyott ki mint nekem :D
Megnéztem a hivatalos oldalt és a szoc. médiát és sehol egy sor sincs a bétáról. Igaz, hogy októbert ígértek, de nem mondták meg hanyadikán :) Ráadásul már egyszer csúszott, csúszhat megint.
Ha ez megnyugtat, olyan pletykákat hallottam, hogy mivel már elcsúszták az augusztusi béta rajtot, kárpótlásul mindenkit bevesznek a closed bétába, aki szeptember elejéig regisztrált, a többiek közül meg a szerencséseket. Úgy ítélem meg a te helyed már biztosítva van ha igaz ez a pletyka. -
#69 Én jelentkeztem, de nem kaptam semmiféle értesítést. Akkor nem vehetek részt a betában? -
bunny #68 Nálam most is crash nélkül szépen ment, és végre minden frakció volt, és összeengedtek eltérő frakciókat is egymás ellen. Skelliege egész jópofa, csak a lapok egy részénél nem értettem pontosan mi a tököt csinál :) Ilyen fagyós gonddal nem találkoztam, csak egy körre volt időm, ott NK volt az ellenfél, ő meg nem vetette be (hülye lett volna). Érdekes ez a feltámasztós vonal a S pakliban, hogy erősödik a halott lapoktól stb. Azt hiszem, ha kijön a gáma először komoly időt kell szánni a lapok és a frakciók megértésére, mert köze nem lesz a játékbeli gwenthez a nevén kívül. -
#67 nálam is, van hogy loadingnál, van hogy kártya újrahúzásnál van hogy a 4. körben, de lefagy.... viszont nem csak mi ketten vagyunk így, volt már hogy betöltött és már victory is volt, mert biztos a másiknak is kifagyott... éjfélig úgy tervezem fél óránként indítok egy játékot és éjfélkor elküldöm a logokat, sztem bétára javítják most nyilván nem foglalkoztak vele csak elemezték. -
xido #66 A nagy játékban is így volt ám...a passz végleges abban a fordulóban,pont akkor jön jól,ha az ellenfél elhúzott nagyon és már nem akarod feleslegesen dobálni a lapjaidat,hogy behozd
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.27. 21:33:58 -
#65 Ez így normális. -
FartingSquirrel #64 Amúgy miért van az, ha passzolok egy kört, akkor az összes utána következőt is automatikusan passzolom? Másnak is van ilyen? Ennek így kell lennie?
Eléggé idegesítő. -
DantesHUN #63 Nálam ugyanúgy lefagy mint eddig. Mindenesetre elküldtem az email-t, ahogy lentebb szó volt róla. -
FartingSquirrel #62 Akkor... azok voltak immúnisak. :D
Nem tudom... Most én is kipróbálom. -
xido #61 mindketten skellige paklival nyomtuk :)
jogos lenne..skellige havas pályás lakosok :)
amúgy valamiért nem érzem ezt a verziót..a játékbeli minden tekintetben jobban bejött..zene,tábla..kártyák...
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.27. 21:02:19