• Palinko
    nem tudom én nem tartom annyira ezt a belga válogatottat mint itt egyesek, emlegetitek a világranglista helyezést, mikor még selejtező volt norvégia ellen akkor néztem utoljára a ranglistát akkor talán elsők voltak de románok is top10-ben benne voltak :D talán még a top5 ben is, vagy 7.-ek nem emlékszem már és hol vannak a legjobb 16-ban? ennyit ér az a lista. ez a belga csapat nem olyan erős mint a 2 évvel ezelőtti német, látod egy közepesen erős olasz csapat is megfogta őket. az igaz, hogy kaphattunk volna északíreket, vagy jobb sorsolást, állítom a lengyelek nem lettek volna sokkal jobbak. de nem szeretném nagyon a nehéz sorsolásunkra fogni, mikor megnézem a jobb ágat, még mindig örülhetünk, hogy a balba kerültünk. németek nem biztos, hogy odaérnek a döntőbe, ha van egy kis szerencséjük ma a spanyolok jutnak tovább ellenük jobb eséllyel indulhatnak, de sztem az olaszokon nem jutnának túl. meg ha túl is jutnak jönnek a franciák akik mégis csak otthon játszanak, bár bronzéremtől én sem várom jobb helyre őket.