• Palinko
    #1285
    nem tudom minek neveznéd a második félidő végét, egy csapat akkor kap egymás után 2 ilyen gólt mikor össze van szarva. a negyedik meg már... hagyjuk.

    a meccs 3/4-ben szépen játszottunk, a korai gólban még az is jó volt hogy volt 80 percünk javítani, de sajna kb azt csináltak velünk amit akartak. szép helyzeteink is a 16-oson kívül voltak. lehetett volna 1-1 és akkor teljesen más a játék képe, már felénk billent a mérleg, de nem lett. sajnos a védőink lassúak, nem is csoda az olasz védők is lemaradtak erről a belga támadósorról, de ők azért helyezkedéssel kompenzálták a sebességüket. mi ezt nem tudtuk megtenni. mikor hátrányból ilyen időhúzás stílusba rugdosták hátra a labdát az nagyon ocsmány volt, épp hogy nem azt mondtam hogy álljunk be védeni a vereséget... valljuk be a 2. félidőre visszavettek a belgák és engedtek egy kicsit játszani minket, mert ők sem bírták volna végig az iramot és nem akartak a végén meglepődni.

    sajna a végén nekünk kellett meglepődni :(

    abban igazatok van, hogy magunkhoz képest nem voltunk rosszak, de még egy tegnap továbbjutó portugáliához képest is sokkal szebb és élvezhetőbb játékot nyújtottunk, de ez a 4 gól akkor is csúnya mondjon ki mit akar.