• Borg
    #6370
    Semmi trükkös nem volt benne... trial letölt, 10 órát lehet tolni.

    2 mapon voltam eddig:
    - Rotterdam ami a bétában is volt. Szerintem egy picit szebb a grafika, viszont az fps is jóval alacsonyabb. A bétában szinte mindig 100 fps fölött volt, most csak néha megy fölé, az átlag 70 körül van, de ha lerombolnak egy házat, főleg eleinte, 20 fps-ig is bezuhan. Írják is a chaten többen, hogy elég szar a teljesítmény. (FHD Ultra, képcsúnyítók off) Ja, és jobban "adja" mint a béta. Olyan, mintha még tovább csökkentették volna a recoilt. Kicsit még HC-sebb érzés lett. De igazából élveztem, szerintem jó.
    - Valami mezős map, talán az Arras. Gyalogként a mezőkön bolyongani nem olyan fasza dolog. Vagy a tank üt el, vagy a repülők szednek ki, vagy sniper valami random helyről. Viszont repülőztem egy jót.

    Ami még feltűnt, hogy a főmenü, meg progression, platoon stb egy óriási katyvasz. Teljesen logikátlanul széttagolt, furcsa menükkel, eldugva mindenféle ide oda amoda. Mintha teljesen koncepció nélkül tűzdelték volna tovább fícsörökkel a BF1 menüjét. Valszeg amúgy is ez történt, elvégre az egész játék így készült. De azért csak áttervezhették volna a főmenüt valami használhatóbb, egységes dizájnra.