Szóval pár fontért megvettem az egész játékot, elmentem vele 35. szintig, leírom a véleményem.
Elég régen kezdtem BF-el játszani, '42, DC, stb. Úgy kb. a Vietnámig HC voltam, utána meguntam, majd a BF4-el megint toltam egy ideig.
SW-al akartam visszatérni a BF-hez, de sok rosszat olvastam róla, ezért kihagytam. Ezt viszont szinte ingyen dobták utánam, ezért megvettem.
A játék egy tisztességes iparosmunka. Nem tudom, milyen volt amikor kijött, most úgy nagyjából rendben van. Szép a grafika, jók a hangok. Nekem nem jön be ez az 1. VH, nagyon idegenek a fegyverek és a környezet.
Nem tudom, hogy a pályákat még mindig meg kell-e venni, én ezért is hagytam abba annak idején, mert folyamatosan lehúztak pénzzel. Most viszont sok pálya van, változatosak, stb.
Ami nem tetszik, hogy a játékmenet szinte semmit nem fejlődött, az az érzésem hogy "átszkineztek" mindent, de ugyanúgy a squad alapú hentelés a lényeg. Ami még nagyon fura, hogy iszonyatosan láma mindenki a szervereken. Rendszeresen az első 5-ben végzem, pedig nincs klánom vagy barátaim, akikkel együtt nyomnák, sima random squadokba csatlakozom be.
Ez nem azt jelenti, hogy én vagyok valami szuperhiró, hanem iszonyatosan kazuárok a társak, nagyrészt rohangásznak, mint a birkák.
Összeségében megérte megvenni. Ennyiért. Ha ezt annak idején teljes áron veszem meg, csalódott lettem volna. Sajnálattal kell megállapítanom, hogy összeségében nem sokat fejlődött a BF, pedig éveket hagytam ki.
Ettől függetlenül felnézek heti pár órára valami random szerverre, de nem tud lekötni ez a játék :I
Szerk: a Ryzen 2600 szépen viszi a játékot, pedig a vgam még csak GTX960, nem a 1070ti, az jövőhéten jön. Utoljára szerkesztette: lipovics, 2018.10.06. 18:04:03