• Prince23
    Én már bánom hogy megvettem a gémet. level 7-en vagy Lvl 8-on vagyok, élni nem hagynak a játékosok, általában carpet bomberrel szednek ki, meg tankokkal és különböző repcsikkel. Ja és mondanom sem kell hogy mindegyik hardcore - veterán játékos volt, akik mindennap erre a játékra verik. Mind Level 80-100 közöttiek által döglök állandóan. a másik még, h annyira nyitott sok fos map, hogy csak néztem. Egyértelműen eddigi legrosszabb bf rész, és most már értem azt is, hogy miért nem lett sehol sem az Év FPS játéka, vagy ÉV GOTY-ja.

Ráadásul ezek a fegyverek valami förtelmesek, tudom bf1 atmoszféra... tudhattam volna persze, de mégis adtam neki egy esélyt, mivel szeretem a BF szériát. De most ezzel a résszel hatalmasat csalódtam.

CQ_ totál defeat 2x voltam kb.
    Operationben is defeat szorzók vannak. alig nyerek. kb. 33%-os win ratem van. Mondjuk az is igaz, mentem kb 8-10 meccset? még lehet többet is mondtam, Eddig nagyon nem gyere be játék. A Bf4/Bf3/BC2 azonnal beszippantott az legelso meccstol, mondjuk ezeket már megjelenés óta toltam sokáig, de sohasem ragadtam le náluk, tübb mint egy évnél tovább. Veteránok még nem voltak benne, lehet annak is köszönhető, hogy teljesen élveztem, és sikerélményekben voltam gazdagabb... de ez a BF1... köpni való...

Mennyien tolják amúőgy a gémet? nem vesztett player baset? mert ahogy meccs közben nyomok TAB-otz, alig látok olyan játékost, aki level 30 alatti, mindegyik átlagosan level 97 körüliek :))) innen látszik, hogy a nons top playerek maradtak csak meg a játékban.....
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.07. 02:36:23