• Zegi Norbi HUN
    Ha neked nincs hiányérzeted, akkor rendben, elfogadom a véleményed :) Nekem viszont van, lentebb már kifejtettem hogy miért :)

giornalista #5430 : Szerintem a pályákból is kevés van :/ 4 hadjárat(!!!) összesen 9 pályával, amiken nem biztos hogy mind játszani fogsz. Franciák és oroszok csak pénzért jönnek nyilván Az elején nem zavart annyira, de kb 3 hónap játék után már igencsak keserű a szám íze :/ A felvetéseiddel egyetértek, felőlem lehetne picivel drágább is, de akkor minden plusz tartalom hozzá ingyen vagy az RS Siege példája is jó lenne :) De a legjobb az lenne mint régen. Ha megvetted a játékot, az magában foglalta a jövőbeni tartalom frissítéseket és nem kellett egy 80 €-os játék mellé ~40 €-os szezonbérlet. Kisebb kiadóknál megértem hogy ilyen módszerhez nyúlnak, de egy EA, Ubisoft, Warner? Biztos vagyok benne, hogy a szezonbérlet nélkül is bőven pluszban vannak/lennének, szóval megint a mérhetetlen kapzsiság játssza a főszerepet. Nem vagyok rossz ember, de aki kitalálta ezt a DLC-s gyökérséget, az remélem a pokol legmélyén rohad meg.