Call of Duty: Infinite Warfare
-
"TAPASZTALATOK KB. 5-6+ ÓRA JÁTÉK UTÁN
Mondhat akárki akármit, de ez bizony kibaszottul jó lett. Hajnali 1 körül kezdtem el, és annyira befüggtem vele, hogy már lassan reggel 8, és még csak most hagytam abba.
• A soundtrack a legjobb sci-fikre, és általánosságban véve a '80-as évek filmjeire emlékeztet, ez pedig segít az erős atmoszféra létrehozásában
• A játékmenet nagyon gördülékeny, a lövöldözési mechanizmus jól eltalált, a gameplay pedig így élvezetes
• Rengeteg az innováció - tulajdonképpen olyan sok, hogy ez már egy új IP is lehetne, nem csak egy újabb Call of Duty
• A sztori egészen jó eddig, a karakterek pedig abszolút szerethetőek és azonosulhatóak (még ha azért olyan sok mindent nem is tudok róluk)
• Vannak tényleges mellékküldetések, méghozzá nem is kevés, és ezek gyakorlatilag ugyanolyan, vagy hasonló összetettséggel és színvonallal rendelkeznek, akárcsak a fő küldetések
• Minden fegyvernek van egy sajátos stílusa/jellege, mind vizuális dizájn, mind felhasználási mód terén
• Az űrcsaták a játék szerves részét képezik, tehát nem csak egy egyszeri set-piece-ről van szó - így kvázi az FPS kampány mellett kapunk egy space-game-et is (az űrharcok pedig baromi szórakoztatóak)
• A grafika szerintem meglepően jó, élesek a textúrák, nagyon ütősek a fények, illetve a környezeti/részecske effektek, mind e mellé pedig kiváló művészi dizájn társul
• A pályák a lineáris dizájn ellenére a legtöbbször meglehetősen nyitottak, és többféle útvonalat kínálnak a játékos számára
No tehát, kedves csőgondolkodású monitor előtt gubbasztó internetrollok, a játék minden, csak nem szar. Nem attól lesz szar egy játék, hogy milyen témájú, vagy milyen korban játszódik, stb. Ezt csak arra reagálom, hogy folyton valaki elkezd azzal jönni, hogy ez már nem az a CoD, meg hogy régen mennyivel jobb volt. Egy játék attól lesz szar - most kapaszkodj meg - hogy szar. Ja, ilyen egyszerű. De ez nem az. Tény, hogy nem második világháborús, meg nem is modern hadviseléses, de hihetetlenül szórakoztató és a végletekig polírozott, minőségi FPS.
Szóval nem kell itt fanyalogni, inkább tegyetek vele egy próbát."