Call of Duty: Infinite Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor azért néz ki nálam is olyan érdekesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Általános hiba kb mindenkinél előfordul

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Másnak nincs gondja a grafikával? mindent maxra húztam, de mégis olyan mintha a legalacsonyabb beállításokon futna, levettem alacsonyra is és ugyanúgy néz ki mintha maxon lenne
Shep
Ezt a shader előtöltést minden alkalommal meg kell majd várni, marhára durva, hogy ssd-ről is hosszú percekig szórakozik vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi Scom! ;) Megnéztem, az AW programja nem jó hozzá. :P

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

scomcomputers
Én nekem pontosan,hogy nagyon bejön,szeretem az efféle játékokat ami a jövőben játszódik,elegem van a múltból,amint lehet átköltözöm a Marsra,vagy az Európára,bár ott hideg van és abból is elegem van....<#hehe>

FF fájlok az összes!!

<#wink>

* Scomcomputers the future of computing!*

Az english mappából el tudná valaki küldeni nekem az .ff fájlokat a [email protected] címre? Szeretnék ránézni. <#rolleyes>

ha valaki mégis végigküzdené a kampány módot a stáblistát se skippelje egyből.. a renderelt átvezetőket újra a Digic Pictures követte el :)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ne már. Ez felért egy kiadós pofonvágással. <#rinya>

Palesz2
tolom hát őszintén szólva...
gagyi :D

Egyéb hír a játékról? Tolja már valaki az egyjátékos módját? <#violent><#rolleyes>

grebber
Gamesbeat - 93/100
GameInformer - 9
Polygon - 8.5
Gamespot - 8
Attack of the Fanboy - 8
Destructoid - 7

Már csak 2 nap a bevetésig, Übersoldatok! <#violent><#vigyor>

grebber
grebber
Call of Duty: Infinite Warfare gépigény:

Processzor: Intel Core i3-3225 3,3 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: 11
HDD: 70 GB szabad hely a merevlemezen

Srácok, a hétvégén ki lehetett próbálnia a multi bétát.
Akinek az a név, hogy Call of Duty jelentett valamit, ne nézze meg, ne keresse, maradjanak meg a régi emlékek.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Igazából remekül összefoglaltad, minden betűje igaz a hozzászólásoknak.

Bandicoot
Ez nem a játék minőségének agy tartalmának köszönhető hanem az alacsony ingerküszöbnek + a minőségim elvárás hiányának - röviden a ritkaigénytelen játékos generációnak , valamint a termékkapcsolásnak a COD4 remasterrel, ami miatt többen is megveszik.

De ugyan az lesz erre a részre is jellemző mint az összes többire az emúlt pár évből. 1-2 hónap alatt alig marad párezer gyógyegér aki nyomja a multit. Ezalatt a "gyengébben fogyó" konkurencia játéka évekig 50-100ezres napi forgalommal büszkélkedhet majd platformonként ahogy eddig is - nem véletlenül.

A régi nagy Call of Duty név mára egy pár órás signle és egy 1-2 hónap alatt kiürülő gagyi multiplayer címmé züllött, amit a régi nagy nevek remasterezésével próbálnak még eladni a megmaradt idióták torkán.

De persze mindez amit leírtam divatfika meg divathaterkedés, mert manapság a hülyegyerekek akik nem bírják ha kis kedvencüket negatív színben tüntetnek fel, megtalálták ezt a kissé sem nevetséges magyarázatot minderre....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
Az Internet ára azért csökken, mert a hálózatok már nagyjából kiépültek, az új technológiák olcsóbbak, és a bekerülési költségek nagyobbak, mint az üzemeltetés és fenntartás költségei. Továbbá több a felhasználó, vagyis sokkal több a befizető, mint régen.

Ha belegondolsz, ugyanígy mutat csökkenő tendenciát minden technológia ára, legyen az termék vagy szolgáltatás: egy blu-ray meghajtó vagy mobiltelefon percdíj. Minél nagyobb a piac, annál élesebb lesz a verseny is a fogyasztókért, és az ő meghódításuk (nagyobb keresletük miatt) már alacsonyabb áron is megéri.

Igazából a játékipar sajnos már úgy működik, mint a filmipar. Vagyis a komolyabb stúdiók a minél nagyobb haszonra lőnek, a művészkedést pedig általában meghagyják a függetleneknek (tisztelet a kivételnek). Egy CoD-nál pl. nem indokolt az igen magas ár, a bevétel jó része a részvényeseknél landol. Amiért mégis ennyiért árulják, az nem a gyártási költségek fedezésével, hanem sajnos a vásárlási hajlandóság felmérésével és kihasználásával van összefüggésben.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

MoRT2195
Ja hát minden évben emelik a fizetésünk 3%-kal kb, de egyébként nem vettem észre semmi változást, sőt néha még kevesebbet kapok, mint amikor elkezdtem itt dolgozni... :D

Szóval akkor még 10 év kb 30-40 ezer forint lesz egy játék? Mert ha ilyen tendenciában folytatódik az ár emelkedés, akkor ez lesz. :D
grebber
A te fizetésed az évek alatt gondolom egy fillért se emelkedett igaz?
A játékfejlesztőknek is ugyanúgy emelkedik amit valamiből fizetni kell ennyi az egész...
Egyetlen dolgot tudok a világon aminek az ára egyre csak csökken az az internet más példát nem tudok (bár ennek a miértjét sem értem)

MoRT2195
Sajna iszonyatosan felmentek a dobozos PC játékok árai az elmúlt időben. Pár éve még sokszor 8-9 ezer forintért rendeltem játékokat, most meg örüljünk, ha csak 15.000ft-ba kerül. Mondjuk nem is rendelek már elő semmit. Max évente 1-2 nagyon jó címet, HA van olyan, de nem igen akad amit előrendelnék ilyen brutál áron. Majd egyszer steamen megveszem a jó játékokat 75%-os akcióban amikor már az alap ár se olyan vészes. :D Mondjuk a CoD-ok mindig drágák lesznek ahogy grebber is mondja, de más cím nem. :)
Okés, köszi, hogy jelezted, akkor jobban utánanézek. Én csak a hírekből informálódtam, valamint a Battlefield 1 topikban megjelenéskor. <#rolleyes> Ami az árat illeti, valószínűleg csak hirtelen felindulásból írtam, bár még ha két játék is van benne, azért 18 ezer forint egy játékra, háát...a magyar felirat is lenne hozzá, jobban venném. <#pias>

MoRT2195
1. Ó hidd el, nagyon sokan fogják venni ezt, jóval többen, mint a BF1-et. Hiába fikázza az egész világ minden évben a CoD-ot, valahogy mégis mindig eladási rekordot dönt minden rész. :)

2. Igen, a DICE megcsinálta azt ami a világon még senki se tudott: egy tökéletes játékot. Persze. :D Attól, hogy nem nem hallottál róla, biztos hogy van benne hiba. Fogadni merek, hogy ha rákeresnék youtube-on, akkor lenne pár érdekes dolog. :D

Ja és amúgy igen, abban igazad van, hogy a Ghosts után rossz irányt vett a széria. De az igazság az sajnos, hogy a Black Ops óta én nem játszottam egy jó CoD-dal sem. Hiába a MW3, meg a Ghosts is, amik a jelenben játszódnak, azok is ótvar trágyák látták. Megvan mindkét rész eredetibe sajnos...
grebber

grebber
Mikor volt utoljára 9000 ft nyitóáron egy Call of Duty? Itt 2 game-et kapsz 18k-ért. Szóval ez hihetetlen jó ár, főleg azoknak akiknek nincs meg a Cod 4.
Remélem idővel majd "szét" lesnek választva és párezerért beszerezhető lesz majd. Kéne már egy db eredeti Cod is a fiokomra ,mert csak :) De sose lesznek elég olcsóak a megvételre :(

1. Vannak pletykák, hogy kiadják a Remasteredet külön is. Ha ez mégsem történne meg november 4-én, akkor várunk kicsit, karácsonyra lóhalálában fogják megtenni, mert ezt az Infinity sz@rt senki nem fogja megvásárolni.

2. A kedd éjfél óta játszható BF1 -ben semmi hiba nincs.Tájékozódj.

Mielőtt egy éktelen vita kerekedik, én is szeretem a COD -ot, de a GHOST után elmentek egy olyan irányba amit az igazi fan -ok már nem követnek.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.19. 07:05:47

MoRT2195
Hát elég sok helyen. :D De youtube a barátod, nem nehéz utána nézned. :)
Bugosra? Hol beszéltek bugokról...?
Most kaptam e-mailt, bakker, 17990 Ft az a változat, amelyben benne van a CoD 4 Remastered is. Hát, én nagy CoD fan vagyok, de ez az ár kibaszott pofátlan. :P Habár még mindig olcsóbb, mint a Battlefield 1, ami iszonyat bugosra sikeredett a visszajelzések alapján és semmi Remastered nincs benne. <#idiota>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MoRT2195
Igen, mert csak 15 évesek játszanak vele. Biztos az Activision embere vagy, hogy ezt így tudod. Igaz a youtube tele van rengeteg olyan emberrel akik 18+ évesen is játsszák, de legyen igazad. Ez egy szimpla hent, darálni kell egymás. Rengeteg embernek ez jön be. Akkor most ennyi erővel a Quake 3 is 15 éveseknek való?
grebber
Be bizony..Egyetlen hibája ,hogy activision sose lesz emberi áron :(

Persze, hadd maradjon. Kicsit még turbóztam rajta. :D Köszi itt is még egyszer! <#eljen>

MoRT2195
Most is van ilyen, csak nem minden játéknál, és nem feltétlen ezen az oldalon.
grebber
Azt a 3 embert aki ide írogat nem zavarja. A kommentek száma meg 10 év múlva se fogja elérni az ezret....
Azok a régi szép idők amikor megjelent egy game elmentem 3 órára és látom 400 új üzenet. Csak úgy ment a diskurzus a gameről.

MoRT2195
PC-re majd úgy is lesz többször olyan, hogy hétvégén ingyen ki lehet próbálni. És akkor tényleg a végleges játékot lehet kipróbálni, minden pályával és móddal. Én nem hiszem, hogy megveszem. CoD4 miatt venném megy egyedül, de azért nem adok ki annyi pénzt. Úgyis meg lehet majd venni idővel külön, csak ki kell várni.
Szabi
biztos hogy így nézzen ki a topik ? :D

"Nulla tenaci invia est via"

Mondasz valamit. <#wink>

grebber
Szimplán ennyi az ok. PC az amire a legkevesebb Cod fogy innentől nincs miről beszélni.Örüljünk, hogy van egyáltalán. Mondjuk nekem mindegy.

"A PC-sek ebből teljesen kimaradnak." Hát igen, nem is az Activision lenne. :D Gondolom, hogy senki ne turkáljon a fájlokban. :D

Shep
Szerintem is.

grebber
Ütős lesz a single megint VÉGRE! Az hittem már leáldozott a Codoknak single téren de ez megint alázza majd a BF1 single-t ahogy eddig mindig tette.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.16. 23:12:20

Shep
Hát nekem ez bejön.

grebber
Sztoritraileren a Call of Duty: Infinite Warfare

//www.youtube.com/embed/y_RI3bZhU50

grebber
A fórumokban mindig arról beszélnek ami szóba kerül.És az AC C. szóba került ennyi.

MoRT2195
Hát tényleg kár, hogy arról beszélsz az Infinite Warfare topikjában...