Call of Duty: Infinite Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Másnak nincs gondja a grafikával? mindent maxra húztam, de mégis olyan mintha a legalacsonyabb beállításokon futna, levettem alacsonyra is és ugyanúgy néz ki mintha maxon lenne
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
FF fájlok az összes!!
<#wink>#wink>
* Scomcomputers the future of computing!*
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
GameInformer - 9
Polygon - 8.5
Gamespot - 8
Attack of the Fanboy - 8
Destructoid - 7
Next PC upgrade: 2022
Processzor: Intel Core i3-3225 3,3 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: 11
HDD: 70 GB szabad hely a merevlemezen
Akinek az a név, hogy Call of Duty jelentett valamit, ne nézze meg, ne keresse, maradjanak meg a régi emlékek.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De ugyan az lesz erre a részre is jellemző mint az összes többire az emúlt pár évből. 1-2 hónap alatt alig marad párezer gyógyegér aki nyomja a multit. Ezalatt a "gyengébben fogyó" konkurencia játéka évekig 50-100ezres napi forgalommal büszkélkedhet majd platformonként ahogy eddig is - nem véletlenül.
A régi nagy Call of Duty név mára egy pár órás signle és egy 1-2 hónap alatt kiürülő gagyi multiplayer címmé züllött, amit a régi nagy nevek remasterezésével próbálnak még eladni a megmaradt idióták torkán.
De persze mindez amit leírtam divatfika meg divathaterkedés, mert manapság a hülyegyerekek akik nem bírják ha kis kedvencüket negatív színben tüntetnek fel, megtalálták ezt a kissé sem nevetséges magyarázatot minderre....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ha belegondolsz, ugyanígy mutat csökkenő tendenciát minden technológia ára, legyen az termék vagy szolgáltatás: egy blu-ray meghajtó vagy mobiltelefon percdíj. Minél nagyobb a piac, annál élesebb lesz a verseny is a fogyasztókért, és az ő meghódításuk (nagyobb keresletük miatt) már alacsonyabb áron is megéri.
Igazából a játékipar sajnos már úgy működik, mint a filmipar. Vagyis a komolyabb stúdiók a minél nagyobb haszonra lőnek, a művészkedést pedig általában meghagyják a függetleneknek (tisztelet a kivételnek). Egy CoD-nál pl. nem indokolt az igen magas ár, a bevétel jó része a részvényeseknél landol. Amiért mégis ennyiért árulják, az nem a gyártási költségek fedezésével, hanem sajnos a vásárlási hajlandóság felmérésével és kihasználásával van összefüggésben.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Szóval akkor még 10 év kb 30-40 ezer forint lesz egy játék? Mert ha ilyen tendenciában folytatódik az ár emelkedés, akkor ez lesz. :D
A játékfejlesztőknek is ugyanúgy emelkedik amit valamiből fizetni kell ennyi az egész...
Egyetlen dolgot tudok a világon aminek az ára egyre csak csökken az az internet más példát nem tudok (bár ennek a miértjét sem értem)
2. Igen, a DICE megcsinálta azt ami a világon még senki se tudott: egy tökéletes játékot. Persze. :D Attól, hogy nem nem hallottál róla, biztos hogy van benne hiba. Fogadni merek, hogy ha rákeresnék youtube-on, akkor lenne pár érdekes dolog. :D
Ja és amúgy igen, abban igazad van, hogy a Ghosts után rossz irányt vett a széria. De az igazság az sajnos, hogy a Black Ops óta én nem játszottam egy jó CoD-dal sem. Hiába a MW3, meg a Ghosts is, amik a jelenben játszódnak, azok is ótvar trágyák látták. Megvan mindkét rész eredetibe sajnos...
Remélem idővel majd "szét" lesnek választva és párezerért beszerezhető lesz majd. Kéne már egy db eredeti Cod is a fiokomra ,mert csak :) De sose lesznek elég olcsóak a megvételre :(
2. A kedd éjfél óta játszható BF1 -ben semmi hiba nincs.Tájékozódj.
Mielőtt egy éktelen vita kerekedik, én is szeretem a COD -ot, de a GHOST után elmentek egy olyan irányba amit az igazi fan -ok már nem követnek.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.19. 07:05:47
Azok a régi szép idők amikor megjelent egy game elmentem 3 órára és látom 400 új üzenet. Csak úgy ment a diskurzus a gameről.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.16. 23:12:20