• p4x
    Egy kis magyar cég méretéből adódóan csak itthon fektetheti be a pénzt ezért nem von ki(a nagy magyar cég meg jó eséllyel pont fordítva működik pénzkivonás terén mint a külföldiek), illetve megint nem mindegy, hogy a cég adózik + az alkalmazott is adózik amikor elkölti a fizetését vagy csak az utóbbi.

A taxival mi a baj hatékonyság terén? Engem még mindig elvittek oda ahova kértem, hogy párszor belefutottam lehúzásba megesett de gondolom az Uber szilveszteri árait se népünnepélynek élték meg azok akik akkor akartak velük utazni. Fel kéne már fogni, hogy a nagy hatékonyság lassan oda vezet, hogy egy csomó embernek nem lesz munkája ami közvetve azokat is veszélyezteti akik nem "dinoszaurusz" bizniszben utaznak.
    (ilyen neten rendelhetős okos alkalmazása taxivállalatoknak is volt meg ha jól tudom jelenleg is van) Az árát szeretik, a többi csak körítés. Garantálom neked ha fordítva lenne a két szolgáltatás ára senki le nem szarná, hogy az Übernél pontozni lehet a szolgáltatás minőségét. Menj be egy önkiszolgálóba és nézd meg egy adott élelmiszerből a minőségi és drágább vagy az olcsóbból van kint több a polcon, ez mutatja, hogy kb. hány százalékát érdekli az embereknek az áron kívül más is.